Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Osztrák útinfók Samsung okostévére

2012.04.06. Biró Ágnes

Íme egy újabb szuper alkalmazás azoknak, akik Ausztriába készülnek. Az ASFINAG és a Samsung közös innovációja, az új generációs SmartTV-ekre, azaz okostévékre tervezett útinfó program, mely ingyenesen használható és összesen 400 osztrák útmenti webkamera képét láthatjuk vele.

Együtműködés a Samsunggal

Ugyanúgy, mint ahogy az elmúlt években a mobiltelefonok átalakultak okostelefonokká, most a tévék következnek, belőlük igazi médiacenterek lesznek. Az alapkategóriás tévék kivételével a jövőben az összes Samsung tévé tartalmazni fogja az úgynevezett "Smart Hub"-ot, egyfajta kezelőfelületet, ami leginkább egy alkalmazásokkal teli okostelefon képernyőre hasonlít.
Samsung SmartTV
Samsung SmartTV
Az ASFINAG és a Samsung szoros együttműködésének köszönhetően most először lesznek elérhetőek az ASFINAG webkamerái közvetlenül az okostévékről. Ezáltal az útra kelőknek megvan a lehetőségük, hogy akár közvetlenül az indulás előtt egyszerűen, a tv bekapcsolásával ellenőrizzék az aktuális közlekedési helyzetet Ausztriában.

Egyszerű kezelés, sokoldalú funkciók

Bernd Datler, az ASFINAG üzletvezetője így nyilatkozott: "Amellett, hogy európai viszonylatban a meglévő 400 db kamerával összesen 2175 km-nyi gyorsforgalmi úton igen sűrűnek számít az autópálya-webkamera lefedettségünk, a fejlesztésnél igen nagy hangsúlyt fektettünk az alkalmazás egyszerű kezelhetőségére is."

A már elkészült ASFINAG okostelefon alkalmazás használói rögtön ismerősnek fogják érezni a tévére készített verziót is, mivel a két program ugyanazon a kezelési koncepción alapszik, ugyanakkor a tévés verziót értelemszerűen muszáj volt XXL méretben elkészíteni. Mindegy, hogy rendszeresen járunk-e Ausztriába, vagy csak alkalmi üdülésekről, esetleg üzleti utazásokról van szó, a webkamerát, amire épp szükségünk van megkereshetjük az autópálya számára vagy tartományra szűkítve is.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.