Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Duplaszaltók a 19. Fundango Bajnokságon

2011.03.17. MSBSZ

Immár 19. alkalommal hirdették ki Murauban az év legnagyobb magyar snowboard és sí versenyének eredményeit. Gyerekek, felnőttek, profik és amatőrök egyaránt rajthoz álltak, hogy a kiváló pályán, szikrázó napsütésben bizonyítsanak. A legjobbakat a versenytársak hosszantartó ünneplése fogadta.
Több napos, színvonalas versenyzés után véget ért a 19. Fundango Snowboard és Sí Magyar Bajnokság, ahol öt kategóriában hirdettek eredményt. A kreischbergi fesztiválon az óriás műlesiklás, szlalom, cross, két freestyle szám: a big air és a slope stlye alkotta a versenyprogramot.
Az első nap a síelőké volt, majd ezt követően a snowboardosok és a freeski-sek mérettetek meg. Felnőtt férfi kategóriában Bene Márton, a felnőtt nők között pedig Köllőd Luca vehette át a kitüntetést. Az alpin snowboardosok kimagasló teljesítményt nyújtottak mind műlesiklásban és óriásműlesiklásban. Az előbbiben a felnőtt férfi kategóriában Sümegi Péter, utóbbiban, szintén ugyanebben a kategóriában Koósa Ádám lett a magyar bajnok. A lányok közül mindkét versenynemben Harmath Rózsa nyert.

A világ legkedveltebb snowboard számában, a slope style-ban a snowboardosok közül Takács Balázs, a síelőknél pedig Trso Lukas Lego lett a bajnok. A Big Air-ben pedig az osztrák iskolában nevelkedő nagy reménységeink, Gyarmati Panka és Szigeti Viktor bravúros szereplése nyűgözte le mind a közönséget, mind a versenytársakat. Panka egy duplahátraszaltót ugrott, míg Szigeti Viktor egy tökéletes stílusú, stabil 720-as fordulattal alapozta meg a versenyen a bajnoki címét. Az eredményhirdetés egy óriási közös ünneplésben ért véget, ahol a versenytársak együtt örültek egymás sikerének. A bajnokságon kívüli rendezvények, így az ollie jam, a hófoci és az esti partyk tökéletesen kiegészítették a fesztivált.

A rendezvény szervezői, a Fundango, valamint a Magyar Sí és Snowboard Szövetség hasonlóan sikeres versenyt remél a jövőre jubiláló Magyar Bajnokságon.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Woody apartmanok
Új apartmanház 5 db igényesen berendezett lakással és 1 db 3 szintes sorházzal a kreischbergi kis kabinos lift állomásától mindössze 350 méterre. Minden lakás modern, igényesen berendezett, jól felszerelt konyhával, parkolóhellyel és ingyenes wifivel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Rosenkranz Üdülőházak csillagcsillagcsillag
Igazi kis alpesi paradicsom 1.100 méter magasságban, 3,5 km-re Kreischbergtől. 2-10 fős, régi osztrák bútorzatú apartmanok önellátással, társalgóval, reggeli zsemleszervizzel és közös szaunával.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Club Hotel am Kreischberg csillagcsillagcsillagcsillag
Modern, négycsillagos szálloda a kabinos lift alsó állomásától 150 méterre. Szállodai szobákkal, 2-8 fős apartmanokkal, wellness részleggel, fitnesz teremmel várja a vendégeket. Szolgáltatások: játékterem, konferenciaterem, sítároló, WiFi, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.