Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Fundango Snowattack Fesztivál - jövőre is!

2009.02.26.

2009. február 7-én véget ért a FUNDANGO SNOWATTACK, az I. Magyar Sí- és Snowboard Fesztivál a franciaországi Puy Saint Vincent-ben. 3000 fős létszámával ez volt Európa legnagyobb party sítábora.
A FUNDANGO SNOWATTACK egy egyedülálló kezdeményezés, a hazai fesztiválpaletta hiánypótló rendezvénye, mely a nyár mellett végre a télre is kínál programot.

Az 1300 km-es távolságot 4 ország érintésével 2 repülő, 6 kamion, 35 busz és 300 autó tette meg. Az autós utasok számára az utazást az EASTPAK Rally kreatív feladatai tették élvezetesebbé. A helyszín mindenkit kárpótolt a hosszú utazásért!

A fesztiválnak a festői szépségű francia falu, Puy Saint Vincent adott otthont, ahol az 1800 méteren található valamennyi apartmankomplexum közel 500 szobáját foglalhatták el a résztvevők. A SNOWATTACK a nyári zenei fesztivál és a freeride tábor sajátos találkozása, ugyanis minőségi sport és zenei programok között válogathattak a résztvevők.

A tábor sportértékét növelte az I.Amatőr Sí-és Snowboard Bajnokság, melyen közel 200 versenyző indult el. Paralel szlalom, sí-és boardercross, big air és ollie számokban mérhették össze tudásukat a nevezők.

Aki nem volt elég versenyszellemű, az Puy 80 km-es pályarendszere mellett, a Grand Galaxie bérletnek köszönhetően besíelhette a környéket, összesen közel 1000 km-et. A pályán kívüli csúszásnak hódolók is megtalálhatták Puy-ben a számításukat. A legelszántabbak pedig a backcountry mekkájába La Grave-ra utazhattak át, ahol idén már 21. alkalommal rendezik meg a Derby de la Meije-t, Európa legnagyobb freeride versenyét.

A freestyle-nál maradva a Big Air és az Ollie mellett bemutatkozott a legújabb őrület, a Winch is. A NOKIA Winch Battle keretében a legbátrabbak még az égő slide-ot is megcsúszhatták. Szerdán egész nap a Red Bull csapata gondoskodott a fesztiválozók fergeteges hangulatáról. Sikerrel. Az extrém csúszáson indulók a teknősbékától a rákig különböző felfújható gumiállatok hátán hódíthatták meg a lejtőt. Ezt követően szabadtéri, tábortüzes bulival búcsúztatták a napot. Az éjszakákat a gyakorlatilag a semmi közepén felállított, profi, 2 termes, fűtött, 1000 nm-es party sátorban bulizhatták végig a résztvevők. A teltház minden éjjel garantált volt.

Hazai neves DJ-k és előadók, összesen 35 fellépő, valamint a Megasztárok gondoskodtak a jó hangulatról. Fellépett többek között az Animal Cannibals, az Anima Sound System, a Retro School Band, a Roxy Rádió DJ-i Whiteboy és Smiths, a Rewind csapata, Chriss & Dandy, Yvel & Tristan, valamint Ludmilla is... 7 éjszaka 7 különböző stílusú bulira tombolhattak a fiatalok. Aki idén lemaradt volna, azok számára jó hír, hogy jövőre is lesz SNOWATTACK fesztivál! Az ideinél még nagyobb létszámú magyar fiatal indul majd újra felbolygatni az álmos francia falu életét!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.