Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szenzációs ski openinget éltünk meg a Planai-on

2017.12.05. Szántó György

Szenzációs ski openinget éltünk meg azzal a több ezres tömeggel, amely a december 1-i planai szezonnyitó eseményen jelen volt. A műsor igazi sztárja, a világ első számú DJ-je, Martin Garrix volt. Mellette olyan fellépők és közreműködők jutottak szóhoz, mint Alan Walker, Alle Farben, DJ Antoine, Darius & Finlay, illetve Rudy MC.
Egyedülálló hegyi színpad, szenzációs fényjátékok, lélegzetelállító pirotechnika és ünneplő tömeg: abszolút téli hangulat volt az idei Planai szabadtéri arénában.
A sípályán felállított színpad újabb meglepetésként a pirotechnikai és lézer show tette emlékezetessé a műsort.
A frissen esett hó a jól előkészített pályák fantasztikusak voltak, nem is emlékszem, hogy utoljára mikor síelhettünk ilyen tökéletes hóban.
További képek a szezonnyitóról itt.

Szerzők: Péter Balogh, Szántó György
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Glösalm
Igazi alpesi meseházikó a Dachstein gleccser lábánál 1.500 méteres magasságban. 3 db modern apartmanja összesen 11 fő részére kínál szállást, büféreggeli is kérhető. Á la carte vendéglő is működik a szálláshelyen.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Schneekristall Apartment
Új apartmanház Schladming síterepétől 5 perces autóútra Assach településen. A ház 6 modern apartmannal rendelkezik, teljesen felszerelt konyhával, fürdőszobával, külön WC-vel és erkélyekkel várja vendégeit. A házban szauna és közösségi tér is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Villa Liesl
Egyedileg berendezett, exkluzív 6-8 fős apartmanok saját szaunával Schladming / Hauser Kaibling síliftjeitől 350 méterre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.