Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bérelj síszimulátort és készülj otthon a síelésre!

2020.11.17. 2023.12.05. sielok.hu | frissítve: 2023.12.05.

Szeretnél a saját otthonodban edzeni, állóképességed fejleszteni? A síszezonra felkészülni? Bérelj magadnak síszimulátor edzőgépet! Online edzésekkel hozhatod magad formába!
A síelésre való felkészülés legtökéletesebb formája, ha pontosan a síelés közben végzett mozgást imitáljuk. Ehhez nyújt segítséget a Pro Ski-Simulator, mellyel kezdők és haladók egyaránt gyakorolhatnak. A készülék most otthoni használatra is bérelhető. Lakásban vagy fedett teraszon tökéletes helye lesz, naponta tudsz rajta edzeni. Novembertől online órák is elérhetők lesznek, melyek segítségével még célirányossabbá válik a tréning.
A Pro Ski-Simulator a kezdőknek segítséget nyújt a megfelelő sítechnika elsajátításához, a haladók pedig fejleszthetik vele a stílusukat, korrigálhatják a tartásukat - elősegítve ezzel a biztonságosabb és élvezetesebb síelést. Az edzőgépet tapasztalt síelők fejlesztették és tökéletesítették. A Pro Ski-Simulator segít a mozgástechnika elsajátítása mellett a koordináció és az állóképesség fejlesztésében is. Használatával képesek leszünk a megfelelő testhelyzet, illetve az egyensúly megtalálására is.

NEM CSAK SÍELŐKNEK!
A gép nem csak a sítudást fejleszti, hanem az általános erőnlétet is.
A PRO SKI-SIMULATOR otthoni használatra bérelhető!
Bérleti díj: 25.000 Ft + áfa / hónap

Hosszabb bérleti időre kedvezmény: 2 hónapra 23.000 Ft/hó, 3 hónapra 22.000 Ft/hó
Házhoz szállítás megoldható, távolságtól függően a szállítási díj megegyezés tárgya.
Érdeklődni lehet emailben vagy telefonon: +36 30 756-9003

Web: Pro Ski Simulator
Készülj fel a síelésre! Ilyen a Pro Ski-simulator edzés, nézd meg a videót!

A szimulátorról írták

Ígértem, hogy beszámolok, hogy a másfél hónapos sí-szimulátoros felkészítés után hogyan ment a síelés Kronplatz-on.

Nos, a látványos fejlődés szerintem 2 összetevőből állt:
1/ tavaly tavasszal a komfortzónán belüli kocogás helyett bevezettük a résztávos futóedzéseket, így a tavaly márciusi 6:30-6:40-es km-ek után idén év elején már 5:20-5:30-as km-eket is képes voltam tartósan (4-5 km-en keresztül) futni. 2/ a résztávos futás okozta teljesítmény növekedésen felül a sí-szimulátor még megerősítette a síeléshez szükséges – de futás által nem annyira igénybe vett - izmokat, és hihetetlenül sokat javított a mozgáskoordinációmon és az egyensúlyérzékemen.

Azt mindig is tudtam, hogy nálam tehetségtelenebb ember kevés van a síeléshez, ebben sok tényező szerepet játszik, pl. egy gyermekkori ortopédiai fejlődési rendellenesség is, mely megrövidült vádlival és elsorvadt talpizmokkal járt, ezáltal rossz tartást és gerincbántalmakat is okozott. Szóval eléggé hátrányból indultam. A síelés eddig nem nyújtott annyi örömöt, mint amennyi macerával járt. Rendszerint az első 3 nap minden évben azzal telt, hogy „újra kellett tanulnom” a mozgást, a maradék 3 napra pedig jól tele lett a hócipőm az egésszel.

Idén ez teljesen megváltozott. A férjem szerint már az első napon többet fejlődtem, mint korábban a 6 nap alatt, és végre megtaláltam az élvezetet a síelésben: a könnyebb pályákon a gondtalan, örömteli lesiklást, a nehezebb pályákat pedig pánik nélkül, magabiztosan megoldottam – ha nem is túl „elegánsan” –, anélkül, hogy a lécemet a földhöz vágtam volna mérgemben, mint ahogy az néha korábban előfordult.

Szóval, nagyon sokat köszönhetünk Önnek. Hosszú évek után ez az első síelés, hogy nem úgy jövök haza, hogy „na végre, ezen is túl vagyunk”, hanem már most várom a következő alkalmat. 😂

Üdvözlöm, és minden jót kívánok, és még egyszer mindketten köszönjük. 😊
B. O. Klára
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.