Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Filmajánló: Attack of La Nina

2011.12.01. sielok.hu

A 2010/11-es szezon az egyik legkeményebb telet hozta Észak-Amerikában. Az extrém hideget és a sok csapadékot a La Nina-nak köszönhették. Sok ember a lakásból se nagyon mozdult ki, a freestyle sízők azonban élvezték a dolgot.
Észak-Amerikában a 2010/11-es tél az egyik leghosszabb és legcsapadékosabb síszezont produkálta, melyet a La Nina nevű időjárási jelenséggel magyaráznak. Ezen a télen forgatták az "Attack of La Nina" című dokumentumfilmet igazi freestyle szupersztárok főszereplésével.

A több tucat kamerával, hatalmas stábbal és a legmodernebb technikával forgatott felvételeken elképesztően látványos ugrásokat, figurákat láthatunk háttérben a temérdek mennyiségű porhóval.

Attack of la Nina - elérhetővé vált online a teljes film
A freestyle sízők szupermeredek lejtőkön száguldoznak, hihetelenül mély hóban és szédítő magasságokban Észak-Amerika monumentális síterepein, Coloradoban, Alaszkában, British Columbiában, Washingtonban, Kaliforniában és még számos világszínvonalú síterepen.

A szereplőgárda igen impozáns, többek között: Sean Pettit, Rory Bushfield, Cody Townsend, Colby West, James Heim és Callum Pettit is feltűnik a havas lejtőkön.
Az "Attack of La Nina" című film posztere
Az "Attack of La Nina" című film posztere
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.