Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Jönnek az idei síelős-deszkás filmek! 2. rész

2012.09.11. Bata Attila

Jönnek az idei síelős-deszkás filmek! 2. rész A tél közeledtének egyik legbiztosabb jele, hogy megjelennek a következő szezon síelős filmjeinek első előzetesei. Többrészes összeállításunk második részében három újabb filmet mutatunk be az idei szezon választékából.

BECAUSE

Ez a Two Plank vállalkozás első igazi nagyfilmje, amelyet két szezonon keresztül forgattak, de a trailer szerint is megérte kivárni, hogy a fiúk végezzenek a világ leghavasabb lejtőin. A filmben 22 sportolót követnek végig sziklákon, mélyhóban és egyéb helyszíneken. A film egy történetet mesél el, nagyon szépen fényképezve, tényleg élményszerűen. A film címe egy válasz. Miért is csináljuk ezt? CSAK.

BECAUSE

Hurts So Good

A síelés nem más mint érzelmek hullámvasútja. Egyszer fenn, egyszer lenn. Vannak mélypontok, csalódások, sérülések és komoly fájdalmak, amelyek a kitűzött célok elé állnak. Hiába a kudarcok, hiába a fájdalom, az igazi síelő újra és újra megpróbálja, mert kevés fájdalom tud ennyire jól esni.

Hurt So Good

Act Natural

A Toy Soldier Production nagyon egyszerűen készített filmet. Összegyűjtött néhány megszállottat, majd kamerával követte őket város-városra. Ezeken a fiúkon látszik a síelés imádata, látszik, hogy élvezik, amit csinálnak. Talán ezért is lett egy csoport ismeretlenből az elején, egy szoros baráti kör a szezon végére.

Act Natural

A két részben bemutatott hat film továbbra is csak a töredéke az idei szezon ajánlatának, hamarosan a következő hármas válogatással jelentkezünk.
KOMMENTEK
cannibale | 2012.09.12. 22:35
Jó lenne ha ezeket le lehetne innen tölteni ;)
Stani | 2012.09.13. 16:17
üsd be a gúgliba, "free youtube download"
cannibale | 2012.10.24. 21:56
Köszi Stani de nem a youtubeos letöltésre gondoltam :D hanem a teljes filmre. ;)Lehet félre érthető voltam ezért tényleg kösz.

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.