Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Jönnek az idei síelős-deszkás filmek! 1. rész

2012.08.27. Bata Attila

Jönnek az idei síelős-deszkás filmek! 1. rész A tél közeledtének egyik legbiztosabb jele, hogy megjelennek a következő szezon síelős filmjeinek első előzetesei. Többrészes összeállításunk első részében két olyan filmet mutatunk be, amelyet sokan várnak a hegyek szerelmesei közül.

Shane McConkey Documentary

Shane McConkey 2009-ben vesztette életét egy rosszul sikerül bázisugrásnál az olasz Dolomitokban. Ahogy az előzetesben is látható, az amerikai extrémsportoló nem átlagemberként tengette napjait, szinte csak olyanba fogott bele, amelyben együtt járt az adrenalin és a veszély. A film bemutatja McConkey kalandos életét, akik eddig csodálták, ezután még jobban felnéznek rá, akik eddig is őrültnek tartották, azokat is megnyugtatja a film, hogy nem tévedtek.

Shane McConkey Documentary

The Dream Factory

A Teton Gravity legújabb filmje Alaszkáról szól, az alaszkai álomról. TGR már 17 éve készít freeride filmeket Alaszkában, a freeride egykori bölcsőjében, ahol egyedülálló módon tud összeállni a hó. Az utolsó filmjük az eddigi legjobb hóviszonyok készült. A megszokott és teljesen új hegyoldalak mellett természetesen lesz egy kis városi bemutató is.

The Dream Factory

Természetesen ez a két film csak töredéke az idei szezon ajánlatának, hamarosan a következő hármas válogatással jelentkezünk.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.