Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A Snowboarder című francia film a mozikban

2004.02.20.

A Snowboarder című francia film a mozikban Egy látványos, izgalmas szórakoztató filmet ajánlunk figyelmetekbe. A film főszereplője egy snowboardos, akinek az az álma, hogy megnyerje az Air & Style versenyt. A magyar mozik a filmet 2004. februárjában mutatták be.

Snowboarder - a poszter nagyításához klikk a képre!Rendező: Olias Barco
Forgatókönyv: Olias Barco, Julien Sax, Paolo Rota
Operatőr: Damien Morisot
Zene: Jean-Baptiste Loussier
Speciális effektek: Mac Guff Ligne, Martial Vallanchon
Szereplők: Gaspard: Nicolas Duvauchelle, Josh: Grégoire Colin, Ethel: Juliette Goudot, Beshop: Jean-Philippe Ecoffey

  • Gaspard szenvedélye: a snowboard
  • Álma: hogy tökéletesen megtanulja.
  • Példaképe: Josh Atterssen, a bajnok és a közönség kedvence
Gaspard a hó megszállottja. Számára a snowboardozás természetes, magától értetődő dolog, ami nélkül értelmetlen az élet. Minden percét ennek a szenvedélynek vonzásában tölti: Alpe d'Huez-ben, Beshop sí és snowboard üzletében dolgozik, ahonnan csupán pár percre magasodnak azok a fantasztikus hegycsúcsok, melyek a mindennapi adrenalin szükségletéről gondoskodnak. Este, - amikor végre hazaér - a verseny közvetítéseket nézi, és megpróbálja a tv-én keresztül ellesni a profiktól az újabb és újabb ugrástechnikákat. Kedvence és példaképe Josh Atterssen, akiért feltétel nélkül rajong. Minden vágya: példaképének nyomdokaiba lépni.

Egy nap miközben a fiú szokásos edzése alkalmával fantasztikus ugrások közepette száguld lefelé, valaki figyeli. Ez a valaki, pedig nem más, mint Josh, aki egy szempillantás alatt felméri, hogy a fiú Isten áldotta tehetség. Meghívja Gaspard-t, hogy tartson vele Gstaadba, Svájcba, mert éppen egy fiatal reménységet keres a csapatába.

Gaspard szinte révületben, Beshop tanácsa ellenére összecsomagol és már indul is, hogy mielőbb csatlakozzon Josh-hoz és csapatához. Elvakultságában nem látja, hogy Josh nem az a tisztaszívű versenyző és sportoló, akinek ő tartja. Azt sem érzékeli, hogy tulajdonképpen őt csupán eszközként akarja felhasználni, hogy elégtételt vegyen a verseny világán.

Gaspard-nak csupán egy dolog lebeg a szeme előtt: felkészülni az Air & Style, a világ legjobbjainak seregszemléjére, és győzni ott, a legnagyobb snowboardos világversenyen. Bár nagyon eltökélt, az az életritmus, amit Josh és a köre él, számára idegen és szinte teljesen kifordítja magából fiút. A nappali edzéseket őrült éjszakai bulizások követik. Egyre merészebbé és gátlástalanabbá válik, mind a pályán, mind a magánéletben.

A már kellőképpen bonyolult helyzetet tovább bonyolítja egy váratlan találkozás. A fiú szerelmes lesz Ethelbe - Josh barátnőjébe -, ami végképp feldúlja addigi életét.

A film megragadó és izgalmas képet ad fiatalságról, ambícióról, kezdetről és bosszúról a nemzetközi snowboard-élet bűnös versenyében. Olias Barco bemutatkozó mozija adrenalin-fokozó, kiélezett dráma többek között Nicolas Duvauchelle, Grégoire Colin és Jean-Philippe Écoffey nagyszerű színészi alakításával.

A filmet Magyarországon forgalomba hozza az INTERSONIC Nemzetközi Film Forgalmazó Kft. és a MOKÉP Rt.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.