Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Freeride élmények vezetőkkel Zell am See-ben

2012.11.27. austria.info

Freeride élmények vezetőkkel Zell am See-ben Freeride a javából három napon át, freeride-rajongók társaságában, kiváló vezetőkkel. A "Freeride Experience" szervezői azok jelentkezését várják, akiknek szintén szenvedélyük a mélyhavazás és akik szívesen vágnak neki a pályákon túli terepnek, méghozzá a legjobb kölcsön felszereléssel.
Egyetlen feltétel: tudni kell a párhuzamos lécvezetést. Az immár 10. téli szezonját élő "Freeride Experience" túrái 2012-13-ban is az Ausztriai-Alpok szívében, a Magas-Tauernben és a Kitzbüheli-Alpokban zajlanak.
Zell am See-ből indulva a környező síterepek pályáival szomszédos "backcountry" vidékre tartunk, ahova maximum 15 perc alatt feljutunk. Ilyen helyen találunk a legjobb hóra, akár a Kitzsteinhornra indulunk Kaprunból, akár a Stemmerkogelre Saalbach-Hinterglemmből vagy a Kreuzkogelre Sportgasteinből. A kísérők kivétel nélkül hivatalos vizsgát tett sítúra- vagy hegyi vezetők és kiválóan ismerik az optimális freeride terepeket. Vendégeinknek a legmodernebb és egyéni tudásuktól függően megválasztott freerider felszerelést adunk kölcsön, többek közt hátizsákot LVS-készülékkel, lapátot és szondát.

Az újonc és a már bennfentes freeriderek elszállásolása választásuktól függően családi panziókban vagy emelt színvonalú szállodákban történik a Zelli-tó környékén.

"Rookies" tudásszintűeknek: 2013. január 11-13. és 25-27., 2013. február 1-3. és 8-10., 2013. március 1-3.
A "Rookies" csoportba jelentkezhetnek mindazok a jó erőnlétű síelők és snowboardosok, akiknek nem okoz problémát a fekete jelzésű pálya, de még nincs tapasztalatuk a kijelölt sípályákon túli síelésben. Az alpesi terepek ismerete nem előfeltétel.

"Experts" tudásszintűeknek: 2013. január 11-13. és 25-27., 2013. február 1-3. és 8-10., 2013. március 1-3.
Az "Experts" csoportba jelentkezéshez többéves mélyhavas tapasztalat kell. Nehéz útvonalon fogunk haladni, meredek hegyoldalakon, itt-ott ritkás erdőben. A pontos nehézségi fok felől közösen dönt majd a csoport.

További tudnivalók: www.freeride-experience.at
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Ferienresort Rehrenberg
Modern, tágas, kandallós 2-10 fős apartmanok jól felszerelt konyhával Saalbach és Zell am See között, 600 m-re a Zellamseexpress felvonótól. Ingyenes parkolás, wellness-részleg kültéri fűtött medencével, szaunákkal, étterem, kinti-benti játszótér.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Angela Apartment & Chalet
Főként nagyobb családok és baráti társaságok részére ajánlott apartmanház, 3 db 110 m2-es méretű, egyenként 8-10 fős lakással és egy új, 8 fős chalettel. A környékbeli sípályák 6-12 km-re találhatóak. Szolgáltatások: WIFI, sítároló, parkoló, játszótér, éttermek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Tauernsuites Mitterwirt
30 db modern apartman (33-158 m², 2-10 fő részére) Piesendorf településen, Kaprun/Kitzsteinhorn síterepétől 4,5 km-re, Zell am See-től kb. 6 km-re. A főépületben wellness részleg és egy étterem is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.