Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Battle On Snow verseny lesz Madarasi Hargitán

2016.03.25. Magyari Tekla

Látványos küzdőtérré válik 2016. március 25 és 27 között a Románia legprofibbjának számító RideMore Hópark a Madarasi Hargitán. Az ország legjobb hódeszkásai és szabad stílusú síelői mérik össze tudásukat, ugyanakkor külföldi versenyzőket is várnak a versenyre.
Az előző évek nagy sikerű Snow On Fire versenyeinek folytatásaként megrendezésre kerülő Battle On Snow során a legjobbak nemcsak siklanak a havon, de elképesztő ugrásokkal, szaltókkal és valóságos repüléssel kápráztatják el egymást és a nézőket. A Battle On Snow péntektől vasárnapig tart, a leglátványosabb részt, a döntőt szombaton déltől tartják.
A Madarasi Hargitán található hópark állapota jelenleg is nagyon jó - közölte a szervezők nevében Kinda Géza, ugyanakkor szerdán újabb 30 cm friss hó hullott. A freestyle verseny alatt is minden pálya síelhető, jövő héttől azonban hétközben csupán előre bejelentkezett csoportok esetén indítják el a felvonókat a Madarasi Hargita Síközpont üzemeltetői. A sípályák állapota kiváló, és a jelenlegi állás szerint még április 8-10-én is lehet majd síelni a legmagasabban fekvő székelyföldi síközpontban.

Ahogyan az előző években is megszokhatták a résztvevők, a sisak és a hátgerincvédő használata kötelező, ugyanakkor 18 év alattiak csak közjegyző által hitelesített szülői engedéllyel vehetnek részt a versenyen. További tudnivalók a hétvégi versenyről itt találhatók: https://www.facebook.com/RideMore.Official.Page/?fref=ts

Arról, hogy milyen hangulatra lehet számítani, az előző években készített, alábbi videóval nyújtanak kis ízelítőt a szervezők:

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.