Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bárdosi sítudásán viccelődött Nagy Feró

2014.12.12. Gémes Renáta

Szuperhősök az alpesi sí Világkupán, Miklós Edit kandi kamerás felvételei és Bárdosi Sanyi küzdelme a gravitációval a Havazinban.
Miklós Edit
Miklós Edit
Bár Európa sípályái az idén még mindig nem dicsekedhetnek sok hóval, de a Havazin már bemelegített a szezonra. Talált is havat a kanadai Lake Louise-ban, ahol már hetek óta versenylázban égtek a sízők, hiszen több világkupa futamot is megrendeztek ott a közelmúltban.

Adásunkban bejárjuk a gyönyörű hegyi tó környékét, a luxus üdülőhely fölötti hófödte csúcsokat, melyek a nagy gleccser ölelésében olyan látvány nyújtanak az odalátogatóknak, melyet soha sem felejt el. Lake Louise a legnagyobb síterep a környéken, ahol is alpesi sízőnk, Miklós Edit is páratlan élményekben részesült.

A szocsi téli olimpia hetedik helyezett sízőnk nagy várakozásokkal vágott neki az idei szezonnak, melyet a múlt hétvégén itt kezdett meg. A felkészülésen ott volt vele a csapat masszőre és Stark Márton segédedző, akire, mint waxmester is hatalmas feladat hárul. A kis csapat kamerával rögzítette az egyik edzés előtti pályanézést. Az exkluzív felvételeket a Havazinban bemutatjuk.

Láthatják a Világkupa futamok múlt hétvégi hőseit is, köztük a visszatérő Lindsey Vonnt, aki kedvenc helyén, vagyis az élen végzett lesiklásban, super-g-ben pedig a második lett.
Lindsey Vonn
Lindsey Vonn
A férfiak versenye tele volt akrobata mutatványba illő pillanatokkal, meghazudtolva a fizika törvényeit végül minden életveszélyes helyzet szerencsés végkimenetellel zárult.

A világklasszis Ted Ligety volt a szuperhős, aki néhány héttel a kézműtéte után megnyerte az amerikai Beaver Creekben rendezett Világkupa versenyt.

Az elmúlt 10 év Havazinjainak szemezgetése alatt az egyik kedvencünk, Bárdosi Sanyi volt.
Bárdosi Sanyi
Bárdosi Sanyi
Kovács Kokó Istvánnak komoly feladatot jelentett az az időszak, mialatt a birkózót igyekezett a hóra szoktatni. Sanyi annyira felbátorodott, hogy a síugrást is kipróbálta.

Vakmerő pillanatok és édes győzelmek a Havazinban december 14-én, vasárnap 11.55 -től az RTL Klubon.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.