Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

December 10-től újra lesz vasárnaponként Havazin az RTL-en

2017.12.06. Gémes Renáta

A téli idényben újra látható lesz a Havazin az RTL Klubon. Szokás szerint vasárnaponként jelentkezik a műsor, melyben idén is láthatják a nézők hírességek sízését és a profikat versenyhelyzetben. A szezon első adása 2017. december 10-én 11.45-től lesz az RTL Klub csatornán.
Miklós Edit - vele biztosan találkozni fognak a Havazin nézői
Miklós Edit - vele biztosan találkozni fognak a Havazin nézői
Az első adásban Debreceni Zita műsorvezető válogat kedvenc síterepi közül, fantasztikus gleccsereket és kalandoroknak való sípályákat mutatunk be, de természetesen nem maradhat ki egy kis nosztalgiázás sem, amikor is a romantika jegyében férjével Giannival töltöttek egy felejthetetlen hétvégét a Cortina D'Ampezzo-i síparadicsomban. Elkísértük őket csokikóstolásra is, és Giannit kihívás elé állítottuk: 2 gyerek hócsatáját kellett állnia.
Debreceni Zita és Gianni Olaszországban
Debreceni Zita és Gianni Olaszországban
A kétszeres világkupa dobogós Miklós Edit visszatért sérüléséből, így izgalmas versenyek elé néz. Ott leszünk a nyomában, és az első adásban már be is számolunk múltheti világkupa szerepléséről, Lake Louise-ban. De felidézzük a tavalyi évad legviccesebb forgatásait, kulisszatitkait is.
A Havazin című téli magazin műsor egyrészről azoknak szól, akik régóta élvezik a téli sportok örömeit, másrészt viszont kedvcsináló azoknak, akik nem mozognak otthonosan jégen és havon. A műsor bemutat népszerű és kevésbé ismert síterepeket, valamint olyan szálláshelyeket, melyeket a szerkesztők is kipróbáltak és jó szívvel ajánlanak mindenkinek.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
KAPCSOLÓDÓ FÓRUM
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.