Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Símentort kapott a ByTheWay

2014.03.20. Gémes Renáta

Feró ezúttal az X-Faktor legjobb csapatának első csúszásainál bábáskodott az ausztriai Innerkrems havas lejtőin.
Ferót ismét összehozta a sors a ByTheWay-es fiúkkal, de ezúttal nem a mentorházban, ahonnan az X-Faktor ex-mentora hazaküldte őket 2012-ben. A fiúk azóta a 2013-as széria második helyezettjei lettek, most pedig sízésre és snowboardozásra adták a fejüket a festői szépségű Innerkremsben. Ezt a síterepet nem csak a szép táj és a remek pályák miatt szeretjük, hanem azért is, mert közel van Magyarországhoz, különösen hóbiztos és adottságainak köszönhetően gyakran lehet itt éppen edző síversenyzőkkel találkozni vagy esetleg egy FIS verseny nézőivé válni.

A fiúk számára a remek hang helyett a sítechnika került előtérbe. Kiderült, hogy abszolút kezdők, egyedül Bence számít rutinos sízőnek közülük.
Sziki viszont gyorsan bebizonyította, hogy született tehetség, olyan jól boldogult a sípályán, mintha nem is először állt volna lécre. De a többiek is gyorsan megtanultak csúszni, bár a kezdet kezdetén a földközeli élmény erősebb volt, mint a szárnyalás a léceken és a snowboardon.

A fárasztó sportolás után pedig jött a levezetés, a Hüttében már igazi buli hangulat fogadta a csapatot. A fiúk azonnal feltalálták magukat és egy rögtönzött koncertet is összehoztak a hallgatóság nagy örömére.
A Havazinban az alpesi sí Világkupa utolsó futamainak összefoglalóját is megmutatjuk. Oktathó rovatunkban pedig egy igazi csemege következik: alpesi sízőnk, Szepesi Bertold vette kezelésbe Ferót, aki hasznos tippeket kapott technikájának csiszolása érdekében.

Havazin, vasárnap 11.45-kor, az RTL Klubon
Adásainkat itt érheti el!
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.