Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Alpesi versenysport: magyarok, osztrákok és Hilde Gerg

2005.11.23. sielok.hu

Lázasan készülnek az élsportolók is a torinói Olimpiára, amelyet jövő februárban rendeznek majd.

Kezdjük a beszámolót a mieinkkel. A franciaországi Tignesből kaptuk a hírt, hogy jelenleg ott gyakorol és versenyez egyik olimpiai részvételre esélyes versenyzőnk Barbai Áron, aki a Hó-Show alatt meglátogatta standunkat. Szintén vele gyakorol a síválogatott másik tagja Marosi Attila is.

Mindkettőjük előtt kemény hónapok állnak a torinói kvalifikáció megszerzése érdekében. Részünkről mindkettőjüknek sok sikert kívánunk. Áron legközelebb jövő hét elején egy egyetemi versenyen áll rajthoz Kaunertalban.

Most pedig következzenek azok, akik annyira szerencsétlenül kezdték a szezont, hogy az már véget is ért számukra. Az osztrákok legjobbjai Kanadában gyakorolnak, a második vonal pedig Mölltalon edz. Itt sérült meg a kétszeres junior világbajnok Michael Gmeiner, aki jó formában volt és reményekkel tele várta élete első 'igazi' szezonját. Gmeiner az ötödik osztrák az idén, akinek ki kell hagynia a teljes szezont Mario Scheiber, Christoph Kronberger, Astrid Vierthaler és Christine Sponring után.

Szintén komolyan megsérült, de nem csak a szezont fogja kihagyni, hanem a pályafutását is befejezi a németek harminc éves naganói olimpiai bajnoka Hilde Gerg. Az amerikai tréningek során a keresztszalagja szakadt el, amelyet München egy melletti klinikán már meg is operáltak. Felépülése akár hat hónapig is eltarthat.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.