Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

EDELWISER a megszokott trendek ellen

2005.11.25. sielok.hu

EDELWISER a megszokott  trendek ellen A bécsi székhelyű "EDELWISER" cég teljesen új koncepcióval lepte meg a sílécvásárlókat. Bizonyára mindenkinek feltűnt, hogy a sílécek dizájnja évről évre a legnagyobb gyártók által meghatározott irányvonalat követi.
Azoknak a sízőknek, akiknek nem felel meg ez az irányvonal és egyedi sílécet szeretnének, számos érdekes megoldást kínál az "EDELWISER" cég.

A vásárlónak három lehetősége van, tud vásárolni a cégtől előre tervezett dizájnnal rendelkező sílécet, anélkül, hogy regisztrálná magát az "EDELWISER" közösségbe, ugyanígy tud lécet vásárolni, ha regisztrál a közösségbe, ekkor azonban a síléc átlátszó borítása alatt már feltüntetik a vevőkódját és nevét is.

A harmadik lehetőség a legérdekesebb, ennél a lehetőségnél először regisztrálni kell a közösségbe, utána pedig a cég által biztosított felületen a vásárló saját maga tervezheti meg azt a dizájnt, amelyet a sílécén kíván látni, ezután a gyártó a sílécet a kész dizájnnal (300dpi nyomtatási minőség) elkészíti a vevő számára. A tervezésben természetesen rendelkezésre állnak a cég saját dizájnerei is, akik számos javaslattal és ötlettel segítenek, hogy a vevő a lehető legegyedibbre, legtetszetősebbre tervezhesse sílécét.

Amennyiben a későbbiekben a vásárló által tervezett dizájnt többen is választják a megrendelt sílécükhöz, azt a cég bónuszpontokkal jutalmazza, amelyeket a következő sílécvásárlásnál felhasználhat az immár tervezővé előlépett vásárló.

Ha olyan kiváló lett a dizájn, hogy az a cég tetszését is elnyeri, akkor az alkalmi tervező az "EDELWISER" cég alkalmazottja, dizájnere is lehet, természetesen ekkor már nem bónuszpontokért, hanem meghatározott fizetésért.

A cég síléceit a nyolcvanas évek közepétől meglehetősen kis darabszámú leginkább freeride lécekre szakosodott "Snowrider" cég készíti, természetesen a dizájn mellett személyreszabott síléchosszt és rádiuszt is kérhetünk a gyártótól. A síléc famagos, titán erősítésekkel ellátott szendvicsszerkezetű, nagy torziós merevségű.

A sílécekre a gyártó az olasz "Nava" síkötéseit és kötésemelőit szereli, természetesen saját márkanév alatt.A sílécek ára a vásárlási fent írt három vásárlási lehetőségtől függően 420-580 Euró közt helyezkedik el.

A gyártó az innovatív vevőcentrikus tervezésen kívül számos extrát biztosít regisztrált vevőinek, ilyenek többek között a rendszeres hírlevelek, az ingyenes sítechnikai tanácsadás, a kedvezményes részvétel a cég által szervezett edzőtáborokban, valamint a síléc vásárlás után adott bónuszok jóváírása a következő léc vásárlásánál.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.