Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A legnagyobb síkrossz verseny a Nassfeld-Skiarenában

2005.12.19. sielok.hu

A "Saab Salomon Crossmax Sorozat" keretében Ausztria legjelentősebb nemzetközi síversenysorozatának januári helyszíne 2006. január 8-án a karintiai Nassfeld Skiarena - Ausztria legmodernebb és Karintia legnagyobb sírégiója, mely Budapesttől kb. 510 km-re fekszik.
A síkrossz versenyzők egymást követő 5. világkupa turnéja, melyet a "Saab Salomon Crossmax Sorozat" keretében rendeznek hasonlóan az alpesi sí világkupa sorozathoz. Összesen öt egymást követő versenyt rendeznek Ausztriában, melynek januári helyszíne Nassfeldben a Skiarena lesz. Az elszántak a "Saab Salomon Crossmax Sorozat"-ban a 2006. január 8-i versenyen  saját maguk is felpumpálhatják az adrenalin szintjüket és kipróbálhatják a síkrosszt, vagy csatlakozhatnak a nézők soraihoz.

A versenyt a Nassfeld Skiarenában, Gartnerkofelen rendezik és a meghívottak között szerepelnek nemzetközi síkrossz versenyzők, profik mind a senior mind a junior korosztályból, de bárki csatlakozhat és kipróbálhatja magát a versenyen!

A versenyt azoknak ajánljuk, akik semmitől sem rettennek meg a sípályán, nincs számukra lehetetlen sebesség, technikásak és taktikusak. A Crossmax kupán akadályokkal megtűzdelt pályán megy a verseny, jumpokkal, szlalommal, kerülésekkel és éles kanyarokkal tarkított pályán.

A szédületes versenyt követően mindenkit szeretettel és forralt borokkal vár az egész éjszakán át tartó havasi crossmax buli.

Szállások, apartmanok már 15 euró/fő/nap áron Nassfelden!
Szállásinformáció, ajánlatkérés és információ a versennyel kapcsolatban:
Nassfeld Információs Iroda Budapesten:
Telefonon: 1-329 6355 , vagy emailen: magyar@nassfeld.at
Magyar információs Nassfeld honlap: www.nassfeld.at/hu

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Tolnaricum apartmanok
A Tolnaricum Apartmanok a Nassfeld Síközpont vonzáskörzetében (18 km a Millennium Express Sífelvonó) Köstendorfban találhatók, 10 km-re Hermagortól, napos és csendes környezetben, kilátással a hegyekre és a Pressegger tóra.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpenhotel Marcius csillagcsillagcsillag
Hagyományos alpesi stílusban épült hotel Nassfeld szívében, 1.300 méteren, csak 80 méterre a legközelebbi sífelvonótól! 2-5 ágyas szobák félpanziós ellátással, kis wellness részleg.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Al Gallo Forcello csillagcsillagcsillagSuperior
Az Al Gallo Forcello***superior pályaközeli szálláshely 1.530 m-en Nassfeld olaszországi oldalán mindössze 3-400 méterre az első sílifttől és az osztrák-olasz határtól. Egy-két-három-négyágyas szobák, családi szobák, reggelis vagy félpanziós ellátás, kis wellness részleg, saját síkölcsönző várja a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.