Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

15 éves a Saalbach-Zell-Kaprun bérlet

2017.11.06. Bata Attila

Pinzgauer-TOP-3-Skiregion, avagy a Pinzgau tájegység (vagyis a Zell am See-i járás) három csúcsterepe (Schmitten in Zell am See, Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn és Kitzsteinhorn Kaprun) az idén ünnepli szövetségük és közös bérletük tizenötödik évfordulóját.
Igencsak sikeres és példaértékű a három síterep összefogása. A "Ski Alpin Card" a 2002/2003-as szezon óta érvényes mindhárom síterepre. A kezdetek óta hatalmas változások történtek mindhárom helyen, a fejlesztéseket rohamtempóban hajtják végre. Csak az idei szezonban összesen 71,8 millió eurót (kb. 22,1 milliárd forint) költenek fejlesztésekre.

A vendégek és a helyiek pedig értékelik az erőfeszítéséket. Az előző szezonban 5900 szezonbérletet értékesítettek, amely 25%-os emelkedés a megelőző évhez képest.

Nosztalgia: plakát 2005-ből
Nosztalgia: plakát 2005-ből
A bérlet- és napijegy árlista a sírégió honlapján megtalálható. Érdekesség, hogy nyolc évvel ezelőtt vezették be a "Tízes akciót". Ez azt jelenti, hogy szombatonként a 19 éven aluliak 10 euróért síelhetnek. A tavalyi szezonban 42 ezer ilyen jegyet adtak el. A síterep adatai szerint az akciónak köszönhetően a szombaton síelő fiatalok száma a bevezetés előtti számokhoz képest megduplázódott.

A jövőről pedig már eddig is sokat írtunk és még fogunk is. A három síterep közötti összefogás sokkal intenzívebb lesz, köszönhetően a kiépülő összeköttetéseknek is.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Hotel Sonnhof Rauris csillagcsillagcsillag
A 45 szobás Hotel Sonnhof Rauris egy magyar családi tulajdonban lévő, sí- és motorosbarát szálloda a festői Rauris üdülőfaluban. A hotelben bár, medence, fallabda pálya, szauna áll a vendégek rendelkezésére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Tauernsuites Mitterwirt
30 db modern apartman (33-158 m², 2-10 fő részére) Piesendorf településen, Kaprun/Kitzsteinhorn síterepétől 4,5 km-re, Zell am See-től kb. 6 km-re. A főépületben wellness részleg és egy étterem is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Angela Apartment & Chalet
Főként nagyobb családok és baráti társaságok részére ajánlott apartmanház, 3 db 110 m2-es méretű, egyenként 8-10 fős lakással és egy új, 8 fős chalettel. A környékbeli sípályák 6-12 km-re találhatóak. Szolgáltatások: WIFI, sítároló, parkoló, játszótér, éttermek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.