Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bode Miller gyártót váltott: Atomic után HEAD

2006.04.25. Bata Attila

Bode Miller gyártót  váltott: Atomic után HEAD Bekövetkezett amire már számítani lehetett. A katasztrofális olimpiai szereplés és sorozatos botrányok után elválnak az osztrák Atomic sportszergyár és a sísport fenegyereke Bode Miller útjai.
A héten jelentették be, hogy Miller szerződést kötött a HEAD sportszergyárral és 2008-ig a HEAD felszereléseivel fog versenyezni. A váltás után valószínűleg Hermann Maier sem panaszkodhat többet arra, hogy az Atomic kivételezik az amerikaival és jobb felszereléssel látja el mint őt.

Miller az elmúlt években már megtapasztalhatta négy másik sportszergyártó gondoskodását. Előszőr a K2, majd utána a Fischer, később a Rossignol színeiben versenyzett. Ezután került az Atomichoz, amely a tengerentúli értékesítéseinek növekedését várta az amerikai sztár foglalkoztatásától.

Miller komplett HEAD felszerelést fog kapni. A lécet már kifejlesztették számára, és hamarosan elkészül a kizárólagosan számára elkészítendő síbakancs és (Tyrolia) kötés is. A HEAD ezzel az igazolással erős csapatot hozhat létre a következő szezonra, amelynek jelenleg már biztos tagja Johann Grugger (AUT), Marco Büchel (LIE), Patrick Staudacher (ITA), a hölgyek közül pedig Caroline Lalive (USA), Maria Riesch (GER) és Christine Sponring (AUT).

A HEAD azonban ennél is többet szeretne. Állítólag kemény tárgyalásokat folytatnak annak érdekében, hogy megszerezzék a svájciak két klasszisát, Ambrosi Hoffmannt és Didier Cuche-t. Az egyik legnagyobb fogásuk azonban minden bizonnyal az lenne, ha sikerülne Renate Götschl-t elcsábítani a Salamontól. Bár ebben a tekintetben lesz egy kis harc az Atomic menedzsereivel, akik Götschl vagy az amerikai olimpiai bajnok Julia Mancuso szerződtetésével szeretnék pótolni a visszavonult Michaela Dorfmeistert.

Szintén biztosnak tekinthető, hogy az osztrákok kétszeres olimpiai érmes versenyzője, Rainer Schönfelder két évvel meghosszabította szerződését a Fischer céggel.

Egyelőre még csak pletykákat lehet hallani arról, hogy a magyar felmenőkkel is büszkélkedhető amerikai olimpiai bajnok, Ted Ligety otthagyja a Völkl céget és nagyon közel van ahhoz, hogy megegyezzen a Rossignol céggel.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.