Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Érdekes havas hírek röviden - december 16.

2006.12.16.

Érdekes havas hírek röviden - december 16. December elején adták át Korea legújabb síterepét Land High 1 néven Gangwon tartományban. A terepen 18 pálya található, amelyek több mint a fele fekete jelzésű.
Az öt liftet a görög istenekről nevezték el (pl. Zeusz, Apolló, Héra, vagy Athéna). Külön érdekesség, hogy speciálisan kialakított sívonatokkal lehet ide eljutni a fővárosból.

Mariah Carey Aspenben tölti a Karácsonyt

Mariah Carey, az amerikaiak szebb napokat is látott popdívája már 1997 óta az amerikai hírességek szokásos téli gyülekezőhelyén Aspenben tölti a karácsonyi ünnepeket. A Sun bulvárlapnak bevallotta, hogy nincs annál jobb mint december 25-én télapó mintás bikiniben beülni a forró vízben, aztán kijövet egyből hemperegni egyet a hóban. Állítólag ez a szokásos karácsonyi program már évek óta. Egyébként már síelni is látták őt az aspeni pályákon.

Melyik hírességgel síelnének a legszívesebbek a britek?

Megkérdezték a lelkes brit síelőket, hogy melyik hírességgel síelnének szívesen egy pályán. Nos a válaszadók 39 %-a a királyi család valamelyik tagjával csúszna a legszívesebben. Jelentősen lemaradt mögöttük Hollywood egyik álompárja Brad Pitt és Angelina Jolie. A lista alján végzett a Beckham házaspár. Nekünk biztosan nem nagy meglepetés, hogy a lista utolsó helyeit a helyi politikusok foglalják el.

A hét idézete:

"Ez nem csak egy munka. Ha valaki azon gondolkozik, hogy itt dolgozzon vagy a Target*-nél, akkor azt kell mondanunk neki, hogy menjen nyugodtan a Target-hez." (Jim Laing, az aspeni síterep személyzeti igazgatója a legutóbbi állásbörzén, ahol több mint kétszázan jelentkeztek, hogy a síterepen dolgozzanak) *Target a világ legnagyobb hipermarket hálózata

1930 óta nem volt ilyen kevés hó Norvégiában

Nagyon régen nem volt ilyen kevés hó Norvégiában is. Ez már lassan azokat a norvégokat is bosszantja, akik általában nem szeretik a havat, de a Karácsony előtti hangulathoz fontosnak tartják. A meteorológusok hosszas keresés után találtak olyan hótérképeket még 1930 decemberéből, amikor hasonlóan kevés hó esett.

Új divat: síelés iPod-dal a sísapkában

Az iSoundCap cég új sísapkát dobott piacra, amellyel azokat célozza meg, akik csúszás közben sem akarnak elszakadni az iPod nyújtotta kedvenc zenéiktől. A tökéletesen meleg, dizájnos, több színben készült sapka tervezői gondosan kialakítottak egy vízálló zsebet a sapkán, ahová az iPod kerül. Sőt! Azt is megoldották, hogy a hangerőszabályzó a sapka külső részére került, így csak fel kell nyúlni egy kis extra decibelért.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.