Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Balogh Ádám 31. lett a snowboard világbajnokságon

2007.01.24. sielok.hu

Balogh Ádám 31. lett a snowboard világbajnokságon Az év igazán jól kezdődött egy fiatal magyar tehetségnek. Balogh Ádám, a Fundango Team freestyle snowboardos versenyzője az arosai világbajnokságon mutatkozott be idén a nemzetközi mezőnyben. A Big Air számban a legjobb magyar lett, ráadásul kiemelkedő eredménnyel.

Ádámról sokan mondták, hogy nyáron és ősszel mutatott teljesítménye alapján ő lehet a magyar snowboard élet idei nagy meglepetése. Sajnos a kedvezőtlen időjárás miatt csak most tudta megmutatni magát, így rögtön a VB-n kellett bizonyítania. "Nagyon szép környezetben rendezték a VB-t. Az ugrató elég "masszív" volt, hiszen 18 méteres flat (az ugrató kidobója és az érkező közötti lapos rész, amit át kell ugrani a sikeres ugráshoz) várt minket. Az első ugrásomat, a switch backside 720 stalefisht (bonyolult 2 fordulatos ugrás) egyből beadtam, a második viszont sajnos nem sikerült, de a 31. hely a 65 indulóból így is óriási eredmény". - kommentálta Ádám első igazán komoly felnőtt versenyét. 

Ezek után ha lehetőség nyílik, akkor a fiatal versenyző szeretne még 1-2 nemzetközi versenyen tapasztalatot gyűjteni, azután pedig cél márciusban a muraui  15. Fundango Snowboard Magyar Bajnokság, ahol idén 2 számban is rendeznek freestyle versenyt, és Ádám mindenképpen az esélyesek között van számon tartva a bajnoki címért.

Persze gratulálni kell még Czéh-Tóth Máténak, aki 35. lett a megmérettetésen. A többi számban érdekes még Lovász Laura 40. helye óriás műlesiklásban és a romániai színekben induló, de szívében igencsak magyar csíkszeredai Kinda Géza 60. helye a legkeményebbnek tartott boardercrossban, ahol 87 versenyző állt rajthoz.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.