Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nyári freestyle verseny Saas-Fee gleccserén

2007.07.22.

2007. július 22-én a svájci Saas-Fee gleccseren 3300 méter magasságban található Allalin Freestyle Parkban került megrendezésre a szokásos nyári freestyle fesztivál és verseny. A versenyben részt vevő síelők és snowboardosok három versenyszámban - Half pipe, Big Air és Rail Jam - mérték össze tudásukat.

A Saas-Fee Ride szervezői izgalmas napokat éltek át, amikor a rendezvény előtt pár nappal némi eső kíséretében meleg idő köszöntött be, ezért 2 napra be kellett zárni a gleccsert. Szerencsére a rendezvény napjára lehűlt az idő, így a Freestyle Park kidobóját a kitartó karbantartói munkának köszönhetően használatba vehették a versenyzők.

A magas színvonalú versenyen a nézők sokféle extrém trükköt láthattak, köztük a világbajnok svéd Henrik Harlaut klasszikus "Switch 9" ugrását. A három bírónak nem volt könnyű dolga, azonban Harlaut az 1260-as ugrásával bebizonyította, hogy a tavalyihoz hasonlóan idén is övé a bajnoki cím. A nők között Virginie Faivre lett az első "Cork 3 critical" ugrásával.

Annak ellenére, hogy az időjárás nem volt kegyes a versenyhez és napközben kásásodott a hó, mégis az év egyik legjelesebb freestyle versenye zajlott le a svájci Saas-Fee gleccserén.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.