Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hatkarátos síbotot bocsátott árverésre a K2 vállalat

2007.12.24. Bata Attila

Hatkarátos síbotot bocsátott árverésre a K2 vállalat Az amerikai K2 sportszergyártó cég eddig is sok pénzt áldozott nemes célokra, és ebben a hónapban egy újabb akcióval jöttek ki. Limitált szériában készült hatkarátos női síbotra lehet licitálni az interneten. A drágakövekkel gazdagon díszített botokból származó bevételt természetesen jótékony célokra fordítják.

A hatkarátos női síbotból összesen hat pár készült a világon, és az egyikre az auteno.com oldalon lehet licitálni. A K2 cég már korábban kb. egy millió dollárt gyűjtött össze és ajánlott fel a rászorulóknak. Ezúttal az árverésből befolyó összeget a mellrák elleni küzdelemben résztvevő csoportok támogatására szánják.

A síbot boltban természetesen nem kapható. Annak ellenére, hogy a bot valamelyik gyűjtő vitrinében fog kikötni, a pályán is tökéletesen lehetne használni, hiszen a legmodernebb technikai újdonságokkal készült. A K2 szerint az Exo 12 szénszálas technológiának köszönhetően a bot teljesen törhetetlen, és a súlya csak a fele az alumínium botokhoz képest.

A marokrésznél gyémántokkal és zafírokkal rakták ki a cég logóját, valamint a díszítő motívumokat. A bot kikiáltási ára 1000 amerikai dollár és december 30-ig lehet az ajánlatokat megtenni a fent említett aukciós oldalon.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.