Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Jól fogynak a jegyek a schladmingi éjszakai versenyre

2008.01.04. Bata Attila

Jól fogynak a jegyek a schladmingi éjszakai versenyre Még három hét van a Schladmingban megrendezendő férfi Világ Kupa futamig, de a szervezők szerint remekül fogynak a jegyek. A hagyományos éjszakai szlalom versenyre eddig már 15 000 darab jegyet értékesítettek, és a szervezők abban bíznak, hogy megdőlhet a korábbi látogatottsági rekord.

Schladmingban január 22-én rendezik meg a férfiak műlesikló versenyét, hagyományosan este, villanyfényben. A verseny már évek óta a síterep egyik kiemelt rendezvényének számít. A nagyszerű értékesítési adatok alapján a szervezők körülbelül 42-46.000 nézőre számítanak az idei VK futamon. A rendezők szeretettel várnak mindenkit, és ígérik, hogy elég hely lesz minden érdeklődő számára.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Hotel Berghof Mitterberg csillagcsillagcsillag
A Schladming-Dachstein régióban a hegyek között megbújva található a Mitterbergen, Gröbming mellett a Hotel Berghof családi szálloda. A hoteltől busszal és akár autóval is könnyedén elérhetők a közeli sípályák: Stoderzinken 3 km, Schladming 4 hegy 10 km.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Landhaus Amadeus csillagcsillagcsillagcsillag
Kiváló családi szállás apartmanokkkal és kétágyas szobákkal néhány km-re Schladmingtól, síbusszal a közelben. Wellness: szauna, infravörös kabin, tepidárium, fitnesz.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Schneekristall Apartment
Új apartmanház Schladming síterepétől 5 perces autóútra Assach településen. A ház 6 modern apartmannal rendelkezik, teljesen felszerelt konyhával, fürdőszobával, külön WC-vel és erkélyekkel várja vendégeit. A házban szauna és közösségi tér is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.