Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Fundango Big Air február végéig elhalasztva

2008.02.01.

Fundango Big Air február végéig elhalasztva A kékestetői freestyle verseny szervezői hosszú konzultálások után úgy döntöttek, hogy egy későbbi időpontban tartják meg a február 9-re tervezett big air jamet. A szervezők a későbbi időpont kiválasztásával szertnének esélyt adni a kedvezőbb időjárási körülményeknek.

A meteorológusokkal való egyeztetésnek az lett az eredménye, hogy hóágyúzással megoldható lenne a verseny, azonban az ugrató minősége feltehetően nem érné el a szervezők által elvárt színvonalat, ezért arra a döntésre jutottak, hogy adnak egy esélyt az időjárásnak, hogy esetlegesen február második felében, tartós mínuszoknak hála, még jobb versenyt lehessen rendezni.

Remélhetőleg hamarosan lesz alkalmunk kipróbálni az egy éve beépített északi liftet, és ezzel együtt megnyithat a Fundango Snowpark is, hiszen a kékesi pálya déli liftje most is üzemel. Az feburár végi, március eleji időpontról a szervezők igyekeznek a legtöbb csatornán beszámolni, de bizonyosan lesz info a Mátra Centrum és a Fundango oldalain. Mindenki bízik abban, hogy a márciusi magyar bajnokság előtt lesz alkalmuk a ridereknek itthon is összemérni tudásukat.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.