Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újabb remény az osztrák-olasz lift építésére Nassfelden

2008.02.11. Bata Attila

Újabb remény az osztrák-olasz lift építésére Nassfelden Már korábban is írtunk róla, elég hosszú története van már a karintiai Nassfelden tervezett új liftnek, amely az olasz oldalon található Pontebba településről csatlakozna be a pályarendszerbe. Most úgy tűnik, hogy a korábbi évek huzavonája után, ismét van remény a felvonó megépítésére a közeljövőben.

Lassan 12 éve, hogy a felvonó első tervei elkészültek, de a megvalósítás még mindig várat magára. A legfrissebb hírek szerint egy olasz ingatlanos vállalat és egy bank közös vállalkozásában biztosítja a felvonó megépítéséhez szükséges összeget.

Becslések szerint az olasz Pontebba központjából a Madritsche csúcsára közlekedő Pramollo lift költségei elérhetik a 70 millió eurót is, amelyből a helyi osztrák tartomány körülbelül 6 millió eurós részt kész magára vállalni.

A liftet évek óta nagyon várják a környékbeli vállalkozók, szállásadók és vendéglősök, valamint a síterep fejlődését is meggyorsíthatja az új lift.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Hotel Sonnleitn csillagcsillagcsillag
Családi vezetésű kis szálloda a Nassfeldre vezető kiskabinos lift völgyállomásától 4 km-re. Az egy- és kétfős, valamint családi szobák heti turnusokban, félpanziós ellátással foglalhatóak!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Almresort Sonnenalpe
2023/24-es síszezonra elkészülő prémium, saját szaunás apartmanok 105 és 145 m²-es nagyság között, Nassfeld - Sonnenalpe részén, 1500 méteres magasságban, közvetlenül a sípályák mellett.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Almhotel Kärnten csillagcsillagcsillagcsillag
Az új 4 csillagos Almhotel Kärnten 1.500 méteren, közvetlenül Nassfeld síterepe mellett várja vendégeit, kétágyas és családi szobákkal, félpanziós ellátással. Síelés után a modern szauna részlegben pihenhetünk meg, panoráma kilátással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.