Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

30-35 cm friss hóval vár a mátraszentistváni Sípark

2013.03.16. Kőrösi Gergő (sipark.hu)

Eddig 30-35 cm friss hó hullott a Mátrában! Csodálatos téli időben lehet majd síelni a hétvégén a mátrai sípályákon. Már pénteken is megközelíthető volt Budapest irányából a mátrai síterep, valószínűleg szombatra tovább javulnak az országos útviszonyok, és minden érdeklődő eljuthat a Mátrába.

Utak:

Több vendégünk is jelezte, hogy a Mátrában az utak csak téli gumival járhatóak, de hóátfúvások nincsenek!

Pénteken többször is takarították az utakat, szombatra várhatóan már hómentesek lesznek. Több vendégünk is elindult Budapest és környékéről, állításuk szerint az autópályán jól lehetett haladni. A Keleti országrészből is akadálymentesen lehet a Mátrába eljutni.

Időjárás:

Pénteken a késő délutáni órákig havazott, de a szél már reggelre lecsendesedett így nincsenek hóátfúvások, csendes havazásban lehet síelni. Szombatra az időjárás teljesen megnyugszik, napsütéses, szélcsendes síidő várható egészen vasárnap délutánig. A hőmérsékletek is téliesen alakulnak, a Sípark magasságában napközben -6 fok, az éjszakai folyamán akár -15 fok is lehet.

Sípályák:

A hosszú hétvégén végig 3 km-nyi sípálya, 6 sílift fog üzemelni. A sípályák közül működik a 3-as piros pálya, a 4-es hosszú pálya, a 4B síút, az 5-ös piros pálya, az 5B szerpentin pálya, a 6-os kezdő pálya és a 7-es,8-as tanuló pályák is. A pályákon vastag hó van, 50-100 cm közötti a hóvastagság!

Esti Sízés:

Szombaton este, különleges Esti Sízéssel várjuk vendégeinket! A Sípark felső részén a pálya egy része piros-fehér-zöld színekkel lesz megvilágítva.

Hócsúszdapark, szánkózás:

A Hócsúszdaparkban lévő havas snowtubing pályákat átalakítottuk egy nagy szánkópályává, de a műanyag tubing pálya továbbra is üzemel. A hosszú hétvégén tehát lehet jönni szánkózni és hófánkozni is! A Hócsúszdaparkban az eszközöket a Sípark biztosítja!

Egyéb szolgáltatások:

A Hóhatár Hütte teljes üzemben, magyaros ételekkel várja a Síparkba érkező vendégeket. Természetesen nyitva van a síkölcsönző és a síoktatás is teljes kapacitással fog működni, ahol profi oktatók tanítják meg a sízni, snowboardozni vágyókat! A vasárnapi napon (március 17.) INGYENES SÍOKTATÁS lesz a Síoktatóparkban! Az oktatásra az info@sioktatopark.hu címen lehet jelentkezni!
KOMMENTEK

Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.