Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

70 centi hóval nyitnak a nagypályák a Síparkban!

2009.03.11.

70 centi hóval nyitnak a nagypályák a Síparkban! A hétfői havazás kedvezően hatott a Mátraszentistváni Sípark pályáira. 25 centiméter friss hónak köszönhetően - az országban egyedülálló módon - keddtől ismét nyitva vannak a nagy pályák, összesen 2,5 kilométer hosszban.
A hétfői havazás kedvezően hatott a Sípark pályáira. 25 centiméter friss hónak köszönhetően - az országban egyedülálló módon - keddtől ismét nyitva vannak a nagy pályák, összesen 2,5 kilométer hosszban. Működik az egy kilométer hosszú kék valamint a meredek 3-as piros jelzésű lesikló 650 méteren. Mindkét oktatóréten naponta kétszer is tartunk oktatást. A csákányos és tányéros liftek teljes kapacitással 4500 fő/óra szállítással üzemelnek.
20-25 cm friss hó a Síparkban
20-25 cm friss hó a Síparkban
A Sípark mikroklímájának köszönhetően a Mátrában még akkor is tél van, ha a fővárosban már 15 fokot mérnek. A pályákat jelenleg 70 centiméter, kiváló minőségű, pályagépekkel kezelt hó borítja. A március végi szezonzárás érdekében, csütörtöktől ismét teljes kapacitással beindítjuk a hóágyúkat!

A hegyre indulók havas, csúszós útburkolatra számítsanak és a biztonságuk érdekében hóláncot is hozzanak magukkal! A meteorológusok szerint a következő két hétben igazi téli időjárás lesz. Szinte minden nap hullik majd pár centiméter természetes hó.

További friss információ és a webkamera megtekinthető a www.sipark.hu weboldalon!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
Szállástippek
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.