Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A Forma-1 bajnok Vettel Kreischbergen vett hüttét

2013.02.21. Bata Attila

A Forma-1 bajnok Vettel Kreischbergen vett hüttét Sebastian Vettel, a Forma-1 autóssorozat aktuális és háromszoros világbajnoka a közeli osztrák síterepen, Kreischbergen vett hüttét és a hozzá tartozó hatvanhektáros erdőt. Ki tudja, talán esélyünk lesz egyszer együtt síelni a német pilótával az elmagyarosított stájer síterep valamelyik pályáján?
Az előző három Forma 1-es évad győztese, a Svájcban élő német Vettel a következő télen egy-két napot talán a közeli Stájerországban is tölthet, hiszen egy hatvanhektáros erdőt vásárolt benne egy hüttével. A birtok és a hozzátartozó ház elég messze van azért a sípályáktól, a sítereptől nyugatra, Standl an der Mur irányában található. Ennek ellenére van rá esély, hogy esetleg Vettel is felbukkanjon valamelyik környező síterepen, hiszen aktív síelő hírében áll.

A szép stájer tájon kívül természetesen volt más indok is a vásárlásnál. Vélhetően nyomós indok lehetett, hogy a Spielbergben található Red-Bull-Ring, amely Vettel csapatának egyik főhadiszállása, az új ingatlantól körülbelül egyórás autózással is könnyen elérhető.

A helyiek már korábban is hallották az ügylettel kapcsolatos pletykákat, a megkérdezett helyi turisztikai vezető és a település polgármestere is örült a hírnek. Ha egy Forma 1-es világbajnoknak bejön a szép környék, akkor az jótékony hatással lehet a környék turizmusára is.
KOMMENTEK
Bukfenc | 2013.02.21. 16:07
Talán nem kacsa az a hütte!:)
franci252 | 2013.02.21. 22:41
Akkor majdnem szomszédok leszünk?!

Szállástippek
AKCIÓ
Pension Kreischberg/Egger-Feiel
Hangulatos kis osztrák családi panzió szobákkal és egy új apartmannal Kreischbergtől 5 percre. Szolgáltatásai: reggeli, szauna, wifi, síbusz, játszószoba, társalgó.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel-Gasthof Lercher csillagcsillagcsillagcsillag
Osztrák család által vezetett, nagy múltú szálláshely Murau központjában, Kreischbergtől 7 km-re, 4 csillagos igényes szállodai, valamint 3 csillagos kedvezőbb árú szobákkal. Wellness: szauna, gőzszauna, relaxációs terem, masszázs.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Kreischberg Pool Villas
Vadonatúj, luxus színvonalú házak a kreischbergi kabinos alsó állomásától 200-300 méterre. Az exkluzív berendezésű, 8-10 fős házak mindegyikéhez szauna ill. merülőkád v. kültéri, fűtött kismedence tartozik!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.