Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

ADAC: a legjobb síterepek ár-érték arányban

2013.12.23. Bata Attila

A németek autósklubja, az ADAC, idén is megjelentette kiadványait a síelők számára. Összegyűjtötték az európai országok ár-érték arányban legjobb síterepeit és közzétették olvasóiknak. A lista olvasásánál ne felejtsük el, hogy ez a felmérés egy német anyanyelvű tagság számára készült.
Közel 100 síterepet vizsgáltak meg az ADAC munkatársai és hasonlították össze a szolgáltatások árát és azok értékét. A szempontok között szerepelt a síbérletek ára, a pályaválaszték, a hóbiztosság és egyéb komfortnövelő szolgáltatások. Az első helyen az osztrák Kühtai (Tirol) végzett 34 eurós napijegyével. Második a német Balderschwang (27 euró), a harmadik pedig az olasz Tonale lett (39 euró). Íme, a legjobb 10 listája:

A 10 legjobb ár-értékben
A 10 legjobb ár-értékben
Íme egy másik lista, ahol a német, francia, olasz, svájci és osztrák síterepek közül kapjuk meg az adott ország három síterepét, ahol legtöbbet kapjuk a pénzünkért.

Országonként a legjobb három
Országonként a legjobb három
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástipp
AKCIÓ
Hotel Grauer Bär csillagcsillagcsillagcsillag
Az Innsbruck központjában lévő Hotel Grauer Bär 196 felújított szobával várja vendégeit karnyújtásnyira az óvárostól. A környékbeli sípályákra a szálloda előtt megálló síbusszal juthatunk el, a Nordpark síterephez vezető fogaskerekű vasút pedig 200 m-re található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.