Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Alpe d'Huez: készül a Lance Armstrong film

2013.10.06. Bata Attila

Hamarosan elkezdődik a forgatás a híres francia síterep közelében, amely a Tour de France egyik epikus szakaszának is számít. Stephen Frears, brit rendező Lance Armstrong életéről készít filmet, amelynek a helyi jeleneteit október végén veszik fel Alpe d’Huez környékén.
A tervek szerint október 18. és 25. között forgatja filmjét Stephen Frears. A brit rendező nevéhez korábban a Királynő, a Veszedelmes viszonyok és több ismert film fűződik. Armstrong karakterét Ben Foster alakítja.

Ez már történelem. 2001 - Alpe d'Huez. Armstrong vs. Ullrich
A forgatáshoz szükség lesz statisztákra is. A válogatások már szeptember vége óta zajlanak, körülbelül 850 statisztát vesznek fel az egyhetes forgatáshoz. Igazából csak a kiszámíthatatlan időjárás miatt kell aggódniuk a filmeseknek, hiszen a verseny nyári jeleneteit fogják felvenni az ilyenkor már télies környéken.

Lance Armstrong élete kitűnő alapanyag egy izgalmas filmhez. Kemény küzdelemben győzte le a rákot, hétszer nyerte meg egymás után a világ legnagyobb kerékpárversenyét, és a körülötte kialakult mítosz pillanatok alatt omlott össze, miután napvilágra került doppingolása.

KOMMENTEK

h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.