Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ausztria: 30 cm hó után napsütés

2015.04.19. Stánicz Balázs

Az elmúlt napok hófelhői elszálltak és a mai napon utat engedtek a napsütésnek. Friss hótakaróban és szikrázó napsütésben pompáznak az osztrák hegyek. Igazán szerencsések, akik a mai napot a hegyekben tölthetik.
A salzburgi és tiroli hegyekben átlagosan 10-30 cm friss hó esett az elmúlt két nap havazásai során. A friss hó, a mínuszok és a napsütés remek feltételeket kínál egy kis tavaszi síelésre. Nem szaporítjuk tovább a szót, jöjjenek a képek a mai napról.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Freja apartmanok
Modern, 2-3 hálószobás, 4-7 fős apartmanok Obertauernben, 400 méterre a legközelebbi lifttől és sípályától. Szolgáltatások: teremgarázs, wifi, sítároló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fischer Ferienhaus
Családi apartmanház Obertauern és Grosseck síterepek között, Twengben. A pályák akár saját autóval, akár a sí kártyával ingyenesen használható síbusszal (90 m) is elérhetők. Igényesen bútorozott apartmanok, összesen 24 vendégággyal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Lüftenegger Panzió csillagcsillagcsillag
Felújított panzió Mauterndorf szívében, Grosseck felvonóitól 1,5 km-re, de Obertauern, Katschberg, Fanningberg is pár perc alatt elérhető. Kétágyas és családi fenyőburkolatú szobák, szauna, gazdag büféreggeli!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.