Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bemutatták az osztrák sí csapat olimpiai síruháját

2013.10.15. 2013.10.19. Bata Attila | frissítve: 2013.10.19.

Bár az osztrák alpesi válogatott sztárjai már az október végi söldeni versenyre koncentrálnak, mindannyian a gleccsereken edzenek, de azért a múlt csütörtökön Bécsbe utaztak, hogy bemutassák új formaruhájukat, amelyet a februári olimpiai játékokra készítettek.
Az egyik bécsi vasútállomáson tartott bemutató egyik apropója maga az új szponzor, az Osztrák Vasutak, a másik pedig, hogy a nagyközönség most láthatta azokat a dresszeket, amelyben az osztrák férfi és női csapat tagjai a következő olimpia lejtőin száguldanak majd.

A férfi válogatott (Kép: Austria Ski Team)
A férfi válogatott (Kép: Austria Ski Team)
Az olimpiai síruha eltér a Világ Kupában viselt osztrák dressztől, inkább a februári schladmingi világbajnokságon bemutatott felszerelésre hasonlít, azzal a különbséggel, hogy az akkori kék részek helyén most fekete szerepel. Természetesen valamelyik Világ Kupa versenyen ezt a síruhát is kipróbálják, de azért egy különbség mégis lesz, hiszen az olimpiai ruháról hiányozni fognak majd a hirdetések.

A női csapat (Kép: Austria Ski Team)
A női csapat (Kép: Austria Ski Team)
Marcel Hirscher és Hannes Reichelt a vonaton
A csapat legtöbb tagja vonattal érkezett, hiszen az Osztrák Vasutak három éves szponzori szerződést kötött a szövetséggel, így most nem a pályán, hanem a síneken is élvezhették a Railjet helyenként 230 km/órás sebességét.

Michi Kirchgasser és Mario Matt a vonaton
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.