Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Este is lehet bobozni a Zemplén Kalandparkban

2009.10.05.

Este is lehet bobozni a Zemplén Kalandparkban A nagy érdeklődésre való tekintettel különleges élményelemmel gazdagodik Közép-Kelet Európa leghosszabb téli-nyári bobpályájának kínálata, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy lábánál.
A tervek szerint 2009. októberben minden hétvégén pénteken és szombaton este 19-től 22 óráig éjszakai bobozás várja a kedves vendégeket. Az esti órákban három óra időtartamban tart majd nyitva a létesítmény, ahol nem mindennapi élményben lehet részük az utazóknak. Az éjszaki bobozás 50 %-os felárral vehető igénybe.

A másik ide kapcsolódó hírünk, hogy Sátoraljaújhely Város Önkormányzata akciót hirdet Közép-Kelet Európa leghosszabb téli-nyári bobpályáján. A Magas-hegyi Zemplén Kalandpark min. 10 diákfős csoportok részére 2009. október 15-ig 30% kedvezményt biztosít. Az árengedmény az ország bármely részéből érkező általános- közép és felsőfokú tanulmányaikat végző tanulócsoportok számára érvényes.

Jó híreket kaptunk a sípálya fejlesztéséről is, ezekről is hamarosan beszámolunk a sielok.hu oldalain.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
Szállástipp
Hotel Hunor csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Hunor Sátoraljaújhelyen, a Magas-hegy lábánál, 100 méterre a sípályákhoz felvivő libegőtől, a Zemplén Kalandpark közvetlen szomszédságában található. Szolgáltatások: uszoda, fitneszterem, bowling pálya, teniszpálya, pezsgőfürdő, szauna, szolárium, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.