Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Segíts, hogy ülőlift épülhessen Dobogókőn!

2012.04.11. 2013.03.01. Lőrincz László | frissítve: 2013.03.01.

Dobogókő a fővároshoz legközelebb eső sípálya igazán megérdemelne már egy nagyobb fejlesztést. Ha az üzemeltetők tervei valóra válnak, akkor a jövőben akár munka után is kiugorhatunk majd egy jó esti sízésre a kivilágított, hóágyúkkal és ülőlifttel felszerelt pilisi lejtőre.
A síelőket kérjük, hogy támogassák adójuk 1 százalékával a dobogókői sípályát!
A Dobogókőért Alapítvány céljai között szerepel többek közt:
  • téli-nyári ülőlift építése
  • hóágyúzási rendszer kiépítése
  • éjszakai síelés lehetőségének megteremtése
  • a sípálya jelenleg használaton kívüli részeinek felvonóval való kiszolgálása és kezelése
  • új tanulópálya kialakítása a hegytetőről a felvonó aljáig
Ezen fejlesztések előkészítése jelenleg pénz hiányában rendkívüli mértékben lelassult. A fejlesztések nélkül pedig tudjuk milyen szomorú jövő elé néz a mai világban működni és vendégeit megfelelő minőségben kiszolgálni kívánó sípálya.
Dobogókő porhóban - 2013. március 16.
Dobogókő porhóban - 2013. március 16.
Amennyiben ti is fontosnak tartjátok, hogy az 1920 utáni Magyarországon elsőként kialakított és Budapesthez legközelebb üzemelő sípálya ne az eladósodottság, csőd, végső esetben pusztulás, hanem a fejlődés útjára lépjen, Dobogókő pedig az ország olyan gyöngyszeme legyen, amire adottságai köteleznek bennünket, kérjük gondoljátok végig, hogy az alábbiak közül miként tudnátok a Dobogókőért Alapítvány munkáját támogatni.

SZJA 1%
Kérünk benneteket, hogy lehetőség szerint rendelkezzetek személyi jövedelemadótok 1%-áról a Dobogókőért Közhasznú Alapítvány javára (adószám: 18666777-1-13)

Anyagi támogatás
Amennyiben módotokban áll, úgy örömmel vesszük, ha bármilyen összeggel is támogatjátok a dobogókői síelés életben tartását, fejlesztését.

A Dobogókőért Közhasznú Alapítvány bankszámlaszáma:
10403112-50526570-51901000


Készpénz adományt az egész évben minden nap 9-19 óra között nyitva tartó Makovecz Imre tervezte Zsindelyes Vendégházban tudjuk fogadni.

Szponzoráció
Közhasznú Alapítványunk támogatásával a támogató cég jogosult adóalapjának csökkentésére, nekünk pedig módunkban áll a támogatók megnevezése és hirdetése a Zsindelyes Vendégházban, a sípálya területén valamint a következő hónapokban megújuló weblapcsaládunkon.

Itt szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a sífelvonó személyzet eddigi ruhaszállító szponzora kivonult Magyarországról, így jelenleg 8 éves síruhákban vagyunk kénytelenek dolgozni, melyek közül egyre több jelentős mértékben elhasználódott. Számunkra a fejlesztések megvalósítása és a sípálya üzemeltetése prioritást élveznek az új síruhák beszerzésével szemben, azonban ilyen jellegű tárgyi felajánlást nagy örömmel vennénk. Jelenleg mintegy 6-8 db. síruhával is komolyan ki lennénk segítve, amelyekért természetesen a felajánló céget több módon is reklámozni tudnánk.

Önkéntes munkában való részvétel
Amennyiben szívesen segítenétek önkéntes munkátokkal a sípálya és felvonó téli-nyári karbantartásait, Dobogókő tisztántartását, szépítését vagy éppen rendezvényeink szervezését, megfelelő szaktudás esetén fejlesztéseink előkészítését, úgy kérjük jelezzétek szándékotokat a dobogoko@gmail.com e-mail elérhetőségen.

A következő hónapokban több kirándulást is tervezünk Dobogókőről kiindulva, illetve Dobogókőre, ahol szívesen vesszük, ha csapatunk munkáját megismerni, segíteni szándékozók is velünk tartanak. Ezen eseményekről a dobogoko.org weboldalon, illetve hírlevelünk által értesülhettek.

Lőrincz László és Mácsai Tamás - a Dobogókőért Alapítvány nevében
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.