Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Donovaly: nagy havazás, síelhető a Nova Hola oldal

2016.01.14. Bata Attila

Jelentősen javultak a síelés feltételei Szlovákiában. A magasabb helyeken már annyi hó esett, hogy nemcsak a műhavazott pályák fehérlenek, hanem a körülötte lévő táj is. Donovalyban szombat óta nyitva a meredekebb hegyoldal, a mostani havazás javította a hóviszonyokat mindkét oldalon.
Ahogy azt a múlt héten írtuk, Donovalyban, a Zahradiste oldalon megduplázódott a használható pályák hossza. A terveknek megfelelően múlt szombaton a Nova Hola oldalt is megnyitották, szinte teljes mértékben a hóágyúzásnak köszönhetően.

Ma reggelre 20-40 cm friss hó érkezett a síterepre, így tovább javultak a hóviszonyok. Ehhez még vegyük hozzá, hogy a következő napokban újabb havazás várható, valamint a hétvégétől nagyon hideg levegő érkezik a szlovák hegyekbe, amely a következő hétre előre jelzett mínusz 20 fokokkal együtt igazi telet varázsol majd a síterepekre.
KOMMENTEK
sun2005 | 2016.01.14. 18:18
Végre, már csak a Boci travel menetrendjét várom :-)

Szállástippek
Sport Hotel Donovaly csillagcsillagcsillag
A 2016-ban felújított, gyerekbarát szálloda Donovaly központi részén, a sípályáktól 400 méterre található. Donovaly legnagyobb wellness részlege itt található szaunákkal, medencével, jacuzzival és sok más szolgáltatással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gothal Rezort
Néhány éve épült üdülőházak és apartmanok a Liptói fenyőerdők szomszédságában, Donovalytól 12 km-re. Wellness szolgáltatások: uszoda, medencék, szaunavilág, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Villa Gardenia csillagcsillagcsillag
A Villa Gardenia a szlovák Donovaly síterepen, a legközelebbi sílifttől 150 m-re található. A vendégek 4 apartmantípusból választhatnak. A szállás wellness részleggel, kandallós nappalival, bárral, játszótérrel és parkolóval rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.