Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Donovaly: nyitás szombaton, december 2-án!

2017.11.29. Bata Attila

Az idei ősz sokkal több havat hozott a síterep lejtőire, mint a korábbi években. November közepén ritkán látott vastagságú, kb. 30 cm természetes hó hullott a síterepen. Az utóbbi napokban az időjárás ismét kedvezőre fordult, újra beindultak a hóágyúk és szombaton már a lifteket is beindítják!
Kép: PARK SNOW Donovaly / Facebook
Kép: PARK SNOW Donovaly / Facebook
A szokásosnál korábban, de a szokásos menetrend szerint nyitnak a pályák Donovalyban. Szombattól már a lankásabb részen, a Zahradiste oldalon lehet síelni. Az első hétvégén a központi parkolóból lehet lecsúszni a négyszemélyes ülőlifthez (Buly Expres). A liften felfelé haladva balkézre található Lomená pályán lehet majd lecsúszni a lift aljába. A síelés végén a P2 húzólifttel lehet visszatérni a parkolóba.

Nyitás december 2-án. (A kép illusztráció)
Nyitás december 2-án. (A kép illusztráció)
Összesen 1,2 kilométernyi pálya áll a síelők rendelkezésére az első napon. Természetesen folyamatosan hóágyúznak és az időjárástól függően nyitnak meg újabb pályákat.

Jó tudni, hogy karácsonyig 12 eurós napijeggyel lehet síelni, és az idei szezontól már interneten is lehet bérletet és egyéb szolgáltatást vásárolni a síterepen, vagy Budapesten 20%-os kedvezménnyel előre megváltani a síbérletet.
KOMMENTEK

Szállástippek
Chalúpkovo
A Chalupkovo üdülőházak az Alacsony-Tátra Nemzeti Parkban, a Rózsahegyi/Ruzomberok síközponttól 8-10 km-re, Donovalytól pedig kb. 30 km-re fekszenek. A tradicionális stílusban épült 2 szintes faházak a közelmúltban épültek, kapacitásuk 4-8 fő.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Apartments Racek
Az Apartments Racek 2 db apartmanháza Donovalyban a síliftek mellett található. Összesen 4 db apartmant kínál 7-7 fő részére önellátással. Minden apartman 2 hálószobából, 1 nappaliból, konyhából és fürdőszobából áll.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Residence Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
4 csillagos, elegáns szálloda Donovaly Zahradiste oldalától a P1-es kezdő pályától és húzólifttől 300 méterre. Wellness részleggel, gasztronómiai specialitásokkal ideális választás családok, párok, baráti társaságok részére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.