Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Egyre több síterep nyitott ki Alsó-Ausztriában

2016.12.09. Bata Attila

Csütörtökön újabb síterepek nyitottak ki a hozzánk közeli Alsó-Ausztria tartományban. A régió síterepei közül Hochkar és Lackenhof am Ötscher néhány pályával már korábban is nyitva tartott. Hozzájuk csatlakozott ezen a héten néhány ismerős nevű közeli síterep is.
A "Varázshegy" (Zauberberg) tegnap óta várja a síelőket, két pálya (Familienpiste és Panoramapiste) üzemel, valamint a szánkópálya, amelyet már estére is kinyitnak. Semmering-Hirschenkogel illetékesei elmondták, hogy komoly erőkkel dolgoznak azon, hogy a következő napokban újabb pályákat tudjanak megnyitni.

Mönichkirchen-Mariensee
Mönichkirchen-Mariensee
Az elmúlt napok hideg időjárása sokat segített egy másik közeli síterep, Mönichkirchen-Mariensee üzemeltetőinek is. Ők is ki tudtak nyitni december 8-án, csütörtökön.

Hochkar tegnap
Hockaron már november óta lehet síelni, igaz akkor még csak a hétvégeken, a folyamatos nyitva tartás csak ezen a héten kezdődött meg. Itt is igyekeznek növelni a síelhető pályák hosszát. A hét elején még csak négy pálya üzemelt a húszból és három lift a nyolcból. Tegnaptól újabb két liftet és három pályát állítottak üzembe.

Lackenhof am Ötscher síterepén hétfőn már beindították az Eibenkogel liftet. Csütörtöktől már az Ötscherbahn is járt. Itt két pálya üzemel jelenleg, az Eibenkogelpiste és a videóban is látható Familienabfahrt.

Familienabfahrt nyitás előtt
A december 8-a Annabergen is meghozta a nyitást. Az első napon négy lift üzemelt.

Szintén tegnap óta lehet síelni Gemeindealpe Mitterbach síterepén, itt a négyszemélyes lift és egy csákányos üzemel. A felső rész még nem használható, itt a középállomástól a völgyig lehet lecsúszni. 
KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Thier csillagcsillagcsillag
Mönichkirchen egyetlen uszodával is rendelkező szálláshelye. A sízőket a szálloda mikrobusza ingyenesen szállítja ki a kb. 700 méterre lévő ülőlifthez. Wellness: uszoda, szauna, pezsgőfürdő, infrakabin, pihenőterem.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Schwarzer Adler csillagcsillagcsillag
Akár 1 éjre is foglalható szálloda Friedberg városkában, 9 km-re a mönichkircheni sítereptől, kisbuszos transzfer lehetőséggel. Egy és kétágyas szobái hajszárítóval, rádióval, telefonnal és TV-vel felszereltek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Dreimäderlhaus-Wiednerhof
A Dreimäderlhaus-Wiednerhof családi gazdaság a Tauchen / Mönichkirchen régióban egy kisebb hegyen fekszik, így télen és nyáron egyaránt nyugalmat áraszt természetközelségével. A hegyi házikótól kb. 5 perces autóútra találjuk a Mönichkirchen síterepet (kb. 5 km), ahol síoktatást és felszerelés bérlést is találunk.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.