Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Eladó a moszkvai beltéri síterep

2017.09.06. Bata Attila

Oroszország és az egykori "keleti blokk" első fedett síterepét 2008 februárjában nyitották meg. A közel 400 méter hosszú és 60 méter széles pályát építő és üzemeltető vállalat a múlt évben csődbe ment. A sícsarnokot jelenleg árulják, közel 1,6 milliárd forintnak megfelelő összegért.
Sznyezs.kom (jelentése: hó.com) névre hallgat a moszkvai létesítmény, amely a fent említett méretű sípályával, fitnesz centerrel, jégpályával, medencéjével, vendéglőivel és egyéb kiszolgáló létesítményeivel, szőröstül-bőröstül eladó az orosz csődeljárási tájékoztató szerint 364.942.023 rubelért, vagyis nagyjából 1,62 milliárd forintért.

A csarnok kívülről
A komplexumot építő cég tavaly áprilisban csődbe jutott, hitelező bankjai felé hatalmas tartozást halmozott fel. A pénzintézetek nem szeretnének síterep üzemeltetésével bajlódni, igyekeznek megszabadulni a szokásos banki profilba nem tartozó épülettől és a fent említett áron hirdették meg.

Idén nyáron a látogatók sem voltak túlságosan elégedettek a szolgáltatásokkal. A közösségi oldalakon rendszeresen panaszkodtak a hó minőségére. Az üzemeltetők a "külső időjárással" és a berendezések meghibásodásával magyarázták a gondokat. Közben két versenyt is el kellett halasztani a hó minősége miatt.

A csarnok belülről
Úgy tűnik, szeptember elejére kisebb javulás állt be a hó minőségében és a liftek is üzemelnek. 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.