Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Eplény: már a 7-es pályán is lehet síelni!

2016.01.04. Intersport Síaréna

Eplényben már nemcsak a hóágyúk, hanem a természet is hozott havat. A napokban megnyílt sokak kedvenc pályája, a hetes jelű. Ezen felül ne felejtsük el, hogy hétköznap kedvezményes árú jegyekkel lehet használni a lifteket és a sor is rövidebb lesz.
Minden szempontból megéri a héten ellátogatni Eplénybe. Hétköznapokon kedvezményes áron lehet felvonóbérletet váltani, mindemellett hétköznap kevesebben vannak a pályán mint hétvégeken. Ráadásként a hóviszonyok napról napra jobbak.

Hétfői webkamera kép az 1-es pályáról
Hétfői webkamera kép az 1-es pályáról
Az esti zárás óta hóágyúztuk az 1-es pályát és a hetest. A keletkezett havat ratrakjainkkal oszlattuk szét a lejtőkön. A mai napon kaptunk egy kis természetes segítséget is, megérkezett a havazás. Amennyiben szükségessé válik, letakaríttatjuk a bekötőutat a gondtalan megközelíthetőség érdekében.

A mai napon 09:30-tól 20:00-ig tartunk nyitva. Lehet síelni a teljes 1-es pályán, az 1/b pályán, a 7-es pályán és az alsó tanpályákon. Üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es csákányos és a T1 felvonó. Hétköznap is jelentkezhetsz oktatásra, kölcsönzőnk és hüttéink is várják a vendégeket.

Érdemes kivenni szabadnapot és ellátogatni hozzánk hétköznap. Természetesen azokra is gondoltunk, akik ezt nem tehetik meg, ezért szerdán és pénteken kedvezményes esti sízést tartunk. Szuperszerdán és Extrapénteken 40% kedvezményt adunk az este hat és este tíz óra között érvényes jegyekből.
KOMMENTEK
szucstamas | 2016.01.04. 20:32
Sajnos ma nem lehetett....

Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.