Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Eplény nyitva, szerdától már Kékes és Mátraszentistván is

2018.01.16. Bata Attila

Kezd visszatérni az élet a hazai síterepekre. Az elmúlt napokban hullott néhány centiméter hó ugyan még kevés a boldogsághoz, de szerencsére a hóágyúk ebben a hidegben pótolni tudják azt, amit a természet nem tudott megadni. Eplény nyitva, hamarosan nyit Kékes és Mátraszentistván is.
Eplény
Eplény
Eplényben már hétfő óta ismét síelhető az A1-es pálya teljes hosszában. Mellette közlekedik a négyüléses felvonó. Ma este 8-ig lehet síelni, holnap pedig ismét Szuperszerda, amely azt jelenti, hogy este 10-ig tartanak nyitva.

Mátraszentistvánban is hizlalják a havat a hóágyúk. Itt szerdától lehet síelni a négyes pálya teljes hosszában, amely azt jelenti, hogy be tudják indítani az ülőliftet.

Sípark tegnap
Sípark tegnap
Kékestetőn is dübörögtek a hóágyúk. Holnap reggel 9-től már lehet síelni a felső 800 méteren.

Visegrádon vízhiány miatt nem tudták befejezni a hóágyúzást, Bánkúton pedig kellene még egy kis segítség Holle anyótól. Sátoraljaújhelyen hétvégi nyitásra készülnek.

Sífutás a Normafán
Sífutás a Normafán
Sífutni a Normafánál is lehet, örvendetes módon az üzemeltetők a fórumunkban adnak tájékoztatást az aktuális helyzetről
KOMMENTEK

Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.