Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Különbusz Budapestről az eplényi Síarénába

2009.01.13. Bata Attila

Bátor ötlettel állt elő az eplényi Síaréna. Ezen a héten először indul közvetlen járat Budapest és az eplényi sípálya parkolója között. Az első járat ezen a héten, 15-én, csütörtök délután indul, vissza közvetlenül síelés után. A jegy ára ez első alkalommal 4000 Ft, amely az utazás díját és az esti síelés árát is tartalmazza.
Mintha Dél-Koreában lennénk, ahol a nagyvárosokból este különbuszok indulnak a síterepek felé egy kis esti síelésre, valami hasonló dologgal kísérletezik az eplényi Síaréna. Valószínűleg vannak néhányan a fővárosban, és környékén, akik kora délutántól késő estig szívesen síelnének a kivilágított eplényi síterep pályáján, úgy hogy különbusz hozza és viszi őket Budapest és a síterep között.

Az első különbusz január 15-én, csütörtökön indul 15:00 órakor a Budapesti Kongresszusi Központ melletti parkolóból (1124 Bp, Jagelló út 1.). Az első útra kedvezményes jegyek igényelhetők az siarena.hu honlapon 4000 forintért. Ez az ár tartalmazza az utazás költségét oda-vissza, és a síbérletet 17:00-21:00 óra között. A különbusz közvetlenül 21:00 óra után indul vissza Budapestre.

A különjáratok a következő héten is indulnak, de a jegy innentől már 4500 forintba kerül. A következő hét indulási időpontjai:

2009. január 22. csütörtök - indulás: 15.00 órakor,

2009. január 24. szombat - indulás: 09.00 órakor

Szombaton egy kicsivel többet lehet síelni, hiszen a busz csak 16:00-kor indul vissza Budapestre.

Holnaptól már síelhető lesz a 2-es pálya is, valamint szombattól már a 3-as pálya is üzemelni fog, amely azt jelenti, hogy a síelők és a hódeszkások hazai viszonylatban évek óta nem tapasztalt hosszúságú pályán (majdnem négy kilométer!) csúszhatnak majd.
KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.