Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Október 24-én Eplénybe várják a spártai futókat

2015.10.01.

Október 24-én Eplénybe várják a spártai futókat Sárral és vízzel borított pályák, különböző akadályok és spártai körülmények – ezek a kalandok várnak a 2015-ös Spartan race második magyarországi állomásán. Az izgalmas bátorságpróbát idén október 24-én rendezik meg Eplényben.
A Spartan Race az Egyesült Államokbeli Vermont filmvászonra illő hegyei között született meg. Azért hozták létre, hogy az akadályversenyzés izgalmát hozza mind a nézők, mind a versenyzők számára. Elterjedtségét bizonyítja, hogy 2014-ben 130 eseményével hat kontinens 15 országába jutott el. A Spartan Race egy nagy kaland, amelyet szinte mindenki meg tud csinálni, és óriási élményeket tartogat. Alapvetően három különböző táv létezik, 5 km, 13 km és 20 km pályahosszal.

Spartan race - Eplény
Eplényben a 13 kilométeres, úgynevezett Super távon próbálhatjuk ki magunkat és fedezhetjük fel a bennünk rejlő spártait. Több mint húsz különböző vizes, saras és egyéb akadályokkal tűzdelt útvonal vár, melyet nyolcvan perc és három óra között lehet teljesíteni, edzettségtől függően. Összesen kétszázötven versenyzőt várnak, akiket kisebb csoportokban, tizenöt percenként indítanak, elkerülve ezzel a tumultust. A részvételt 15-99 éves korig bármilyen edzettségi szinttel ajánlják. Aki mégis szeretne felkészülni a versenyre, annak a szervezők irányított napi tréning programmal és étkezési tanácsokkal is segítenek.
A felnőttek mellett a legkisebbekre is számítanak, nekik korcsoportok szerint különböző hosszúságú és nehézségű pályákkal készülnek. Az óvodások (4-6 évesek) szülői kísérettel teljesíthetik a távot, a 7-14 évesek pedig egyedül, szülői felügyelettel és jóváhagyással vághatnak neki a nagy kalandnak. A felnőtt és gyermek futamok résztvevői a felejthetetlen élmények mellett érmet és ajándékot is kapnak.

Jelentkezés és bővebb információ: spartanrace.hu
KOMMENTEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.