Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

FREEZE sí és snowboard tábor

2019.12.07. MEEX

2020. március 21-28. között kerül megrendezésre a FREEZE Sí és Snowboard Tábor Svájcban, Veysonnaz városában. A sítábor egyediségét a kiváló minőségű és extrahosszú sípályáknak, valamint a lenyűgöző látványt biztosító környezetnek és a luxusminőségű szállásoknak köszönheti. Itt minden téli sportot kedvelő megtalálja a neki megfelelő csúszási lehetőségeket az amatőrtől az extrém szintig!
Veysonnaz (4 Vallées) egy téli csodaország, amely több mint 400 kilométeres pályarendszerrel rendelkezik. Ez Európa 3. leghosszabb síterepe, itt található a legendás Piste de L’Ours sípálya is, amely több mint 30 világkupa versenynek adott már otthont. Hóesés hiányában is garantált a hó, amely a 200 db mesterséges hógépnek köszönhető.
A táborozók különböző kategóriájú apartmanokban pihenhetik ki az egésznapos csúszkálás fáradalmait. A 2* és 3*-os apartmanok a sífelvonótól maximum 700 m távolságra találhatók és 6-8 férőhelyesek. Ezek az alapszállások is teljesen felszereltek, kábel-TV-vel és gépesített konyhával rendelkeznek. A 4*-os superior apartmanok 8 fő befogadására alkalmasak, a sífelvonótól 300 m távolságra helyezkednek el, síkképernyős TV-vel és DVD-lejátszóval felszerelve. Legütősebbek mind közül a Les Mayens 5*-os prémium apartmanok, amelyeket 6-14 fős társaságok részére ajánlunk. Ezek a luxusszállások hegyekre néző kilátással, ingyenes privát parkolóval, tágas nappalival, műholdas TV-vel, DVD-lejátszóval, teljesen felszerelt konyhával, valamint hajszárítóval és ingyenes piperecikekkel várják a vendégeket. Minden apartmanban ingyenes Wifi hozzáférés biztosított.
A FREEZE csomagok már 299 €-tól elérhetők, amelyek magukban foglalják a szállást, a síbérletet 200 km pályarendszerre, valamint a FREEZE karszalagot, amely a programokra való belépést biztosítja.
A foglaláshoz kattints: https://meex.hu/foglalas#!/login

Az alapcsomagon felül választható szolgáltatások közé tartozik a síbérlet upgrade, amely a teljes, 400 km-es szakaszra vonatkozóan enged csúszási lehetőséget. Profi sí és snowboard oktatásra, valamint felszerelés bérlésére is van lehetőség a helyszínen, így nem kell a sícuccok szállításával bajlódni. Partnerünk, az EUB-Assistance pedig biztosításával a nap 24 órájában készen áll arra, hogy szükség esetén segítséget nyújtson. Ha az utazásodat is szeretnéd szervezetten megoldani, budapesti buszos indulással plusz költségért mi ezt is garantálni tudjuk neked!

Jelentkezz Te is mielőbb, mert férőhelyeink csak korlátozott számban érhetők el!
További részletek: https://meex.hu/utazas/freeze-fesztival-svajc
Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/freezefestival/
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.