Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Friss hó, újra dübörögnek az ágyúk Eplényben!

2015.01.24. Intersport Síaréna

Éjjel kettő óra óta havazik Eplényben, a hideg érkezésével pedig a hóágyúkat is elindították. Friss hóréteget kapott a vastag pályaalap, igazi téli körülmények várják a látogatókat.
A január elején végzett intenzív hóágyúzásnak köszönhetően nagyon sok hó marad Eplényben, helyenként az egy métert is megközelíti a tömörített takaró vastagsága. A pálya nagyon jól bírta az utóbbi két hét enyhe időjárását, de most már itt a megváltó fordulat. Éjjel kettő óra óta hullik a természetes hó és a hóágyúkat is elindították. 

Nagyon jó minőségű az 1-es pálya és a tanpálya is. A megmaradt alapra hóágyúzva pedig hamar csúcsformába varázsolják az 1/b, a 6-os és 7-es pályákat is. Minden nap várják a vendégeket. Üzemelnek a liftek, a síiskola, a kölcsönző, Holle Anyó Étterme és a Kemencés Büfé is. Az utak a havazás ellenére jól járhatóak, a bekötőutat is letakarították.

Jövő hét második napján Szuperkeddet tartanak. Ilyenkor 40% kedvezménnyel adják az este hat és tíz óra között érvényes jegyeket. Kivilágított pályákon csúszhatunk, a hegyre pedig a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó repíti fel a síelőket. 
KOMMENTEK
Nordica Vili | 2015.01.24. 11:49
Folyamatosan havazik, nem ment a homerseklet 0fok fölé

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.