Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Gastein: vízesés felett repülhetünk

2015.08.01. Stánicz Balázs

Új attrakcióval bővült a Gastein völgye: a környék legújabb drótkötélpályáján – zipline – Bad Gastein felett suhanhatunk el, sőt a csodás városi vízesést is megcsodálhatjuk madártávlatból. A Flying Fox 2015 júliusa óta várja a vendégeket.
2015 július elején nyitották meg Bad Gastein legmenőbb adrenalin bombáját, a régió első zipline pályáját.
Fotó: Salzburger Nachrichten
Fotó: Salzburger Nachrichten
A drótkötélpályát a város felett feszítették ki, így madártávlatból gyönyörködhetünk a lélegzetelállító kulisszában, a hatalmas robajjal zuhanó vízesésben, az itt-ott még hósapkás hegyekben, a patinás hotelekben és a zöldellő városi parkokban.

Igazi adrenalinbomba Gasteinben
A Flying Fox a Villa Solitudetől indul, kisvártatva a gasteini vízesést keresztezi, majd egy régi vízerőmű felett elrepülve az ún. Quellparkba érkezünk. A pálya hossza mintegy 270 méter és akár 50 km/h-ás sebességgel is száguldozhatunk.

Így néz ki a kötélen
A völgy legújabb adrenalin bombája télen is üzemel, így decembertől sícipőben is kipróbálhatjuk, és ha kellően hideg lesz a tél, úgy januárban egy már befagyott vízesés felett suhanhatunk el. Az egyszeri élményért 19,50 eurót kell leszurkolni, a gyermekeknek mindez 15 euróba kerül.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Sonnenhotel Zum Stern
Tradicionális butikhotel gazdag wellness szolgáltatásokkal, panorámás étteremmel Bad Hofgastein üdülővárosban, 1 km-re a legközelebbi sílifttől. A ház elől ingyenes síbusz indul!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Residence Bad Hofgastein csillagcsillagcsillagcsillag
A luxusapartmanok Bad Hofgasteinban, a siklótól 1,5 km-re, míg a termálfürdőtől 600 méterre találhatóak. Minden igényt kielégítő 4-8 fős, rendkívül tágas apartmanok, valamint tetőteraszos penthouse lakások foglalhatóak önellátással, vagy reggelivel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Sendlhofer's csillagcsillagcsillagcsillag
Exkluzív, 4 csillagos hotel termálvizes wellness részleggel, 60 szobával, 8 stúdióval és 16 igényesen berendezett, kényelmes apartmannal, reggelis ellátással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.