Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Gastein a tavalyi hóval kezdte a szezont

2015.11.30. Stánicz Balázs

Egyre több síterep kezdi a télen leesett havat „bespájzolni”, hogy biztosítsa a korai szezonkezdetet. A dolog működik, Sportgasteint birtokukba vették a sífutók. A télies hangulatról a friss hó gondoskodik.
A recept egyszerű, tavasszal fogj jó néhány teherautónyi havat, halmozd fel, majd takard le speciális fóliával és várd a telet. A módszert egyre több osztrák síterep alkalmazza, így biztosítva a korai szezonkezdést sí-, és sífutópályákon egyaránt. Sportgasteinen a hétvégén elkezdődött a sífutó szezon. A tavalyi havat kicsomagolták és ratrakokkal elegyengették 700 méter hosszan a Valeria ház – hütte Sportgastein völgyállomásánál – körül. A téli idillről a múlt héten leesett friss hó gondoskodik, ami önmagában még kevés lett volna a sífutáshoz, de tavalyi hóval már nagyszerűek a körülmények.

A sípályák nyitására még várni kell, de aggodalomra semmi ok: a szomszédos Bad Gasteinben már a völgyig síelhetünk.
KOMMENTEK

Szállástippek
Sonnenhotel Zum Stern
Tradicionális butikhotel gazdag wellness szolgáltatásokkal, panorámás étteremmel Bad Hofgastein üdülővárosban, 1 km-re a legközelebbi sílifttől. A ház elől ingyenes síbusz indul!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Residence Bad Hofgastein csillagcsillagcsillagcsillag
A luxusapartmanok Bad Hofgasteinban, a siklótól 1,5 km-re, míg a termálfürdőtől 600 méterre találhatóak. Minden igényt kielégítő 4-8 fős, rendkívül tágas apartmanok, valamint tetőteraszos penthouse lakások foglalhatóak önellátással, vagy reggelivel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.