Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Gemeindealpe: keddtől megkezdődik a szezon!

2016.01.04. 2016.01.05. Bata Attila | frissítve: 2016.01.05.

Újabb, a határhoz közeli, alsó-ausztriai síterep kezdi meg a szezont. Ezúttal Gemeindealpe (Mitterbach) jelentette be, hogy keddtől már lehet síelni a terepen, igaz egyelőre még csak az alsó pályán, a felső oldal megnyitására még egy kicsit várni kell.
Itt is nehezen indul be a szezon. Nagyon szerettek volna már a december 19-i hétvégére kinyitni, de akkor az időjárás meghiúsította a síelést. Azóta a liftek ugyan jártak, de ennek csak a túrázók örülhettek, a síelők nem.

Nyitás előtt egy nappal
Nyitás előtt egy nappal
Keddtől már üzemel a négyszemélyes ülőlift (Bodenbauerexpress) és egy húzólift (Birkischlepper), valamint az említett liftek mellett található pályák. Vissza lehet síelni a völgybe, de a felső rész megnyitására még várni kell.

Naponta 9:00 és 16:00 között tartanak nyitva. 
KOMMENTEK

Szállástippek
Waldhäuschen apartman
2023-ban felújított romantikus 60 nm-es házikó az Erlaufsee közelében, az erdő szélén, a Bartelbauer Gasthof üzemeltetésében. A Gasthof és a Mariazell-St. Sebastian-i sípálya 1,9 km-re található a házikótól.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Magnus Klause csillagcsillagcsillag
A felújított hotel Mariazellben, a Fő téren helyezkedik el, 250 méterre Mariazell-Bürgeralpe és kb. 3 km-re Gemeindealpe síterepétől. Igényesen berendezett egy- két és többágyas szobák reggelivel, vagy félpanzióval.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Bartelbauer panzió csillagcsillagcsillag
Családi vezetésű panzió a St. Sebastiani gyakorlólift és négyüléses lift közvetlen szomszédságában, félpanziós ellátással, játszószobával. Igény esetén 2-5 fős apartmanok is foglalhatóak a melléképületben, 70 m-re a panziótól.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.