Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Gyarmati Panka súlyos sérülést szenvedett

Féléves kihagyás vár rá

2016.11.06. MTI

Súlyos sérülést szenvedett Gyarmati Panka, így a legjobb magyar snowboardosnak valószínűleg teljes egészében ki kell hagynia a szezont. Pénteken edzés közben a Stubai-gleccseren eltört a sípcsontja.
A Magyar Snowboard Szövetség (MSBSZ) vasárnapi tájékoztatása szerint a 23 éves sportoló pénteken Ausztriában, a Stubai-gleccseren edzés közben az egyik ugrásnál a jeges pályán balszerencsésen érkezett, melynek következtében eltört a sípcsontja. Gyarmatit azonnal egy innsbrucki kórházba szállították, ahol háromórás műtét során, hét csavarral és egy lemezzel rögzítették a sérült csontot. A rehabilitáció idejét egyelőre nem lehet pontosan megmondani, de az előzetes becslések szerint körülbelül féléves kihagyás vár rá.

"Próbálok erős maradni, de ez egy hosszú és kemény küzdelemnek ígérkezik..." - írta Facebook-oldalán a 23 éves egri sportoló, aki januárban sporttörténelmi sikert ért el azzal, hogy megnyerte a hódeszkások világkupa-sorozatának az egyesült államokbeli Mammoth-ban rendezett slopestyle (trükkös akadályverseny) versenyét, ezzel a havas sportok első magyar vk-győztese lett.

KOMMENTEK
Kálmi | 2016.11.06. 21:48
Mielőbbi felépülést!
Gyarmati J. | 2016.11.16. 19:10
Fel a fejjel kislány! Nyugi, pihend ki magad, foglalkozz más dolgokkal, olyanokkal, amelyekre eddig nem volt időd! Ne siettesd a visszatérést. Kipihenve, kikapcsolódva a "mókuskerékből" sokkal jobban fogod csinálni és élvezni a sportágadat.
Sikeres gyógyulást: gyj (egy másik Gyarmati)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.