Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Halálos lett az éjszakai matracos csúszás a sípályán

2016.02.03. Bata Attila

Hatalmas ünnepséget csaptak az egyik étterem dolgozói a francia Les 2 Alpes síterepén. Az ünneplésre az adott okot, hogy megszerezték a francia étteremkalauz, a Michelin csillagát. Az ünnepség után többen egy matracon csúsztak le a sípályán, egyenesen egy fának ütköztek, egy 18 éves alkalmazott életét vesztette.
Késő estig tartó ünneplést tartottak az egyik helyi vendéglő alkalmazottjai, majd öten kimentek a sípályára és leszedték az egyik lándzsás hóágyú köré telepített védőmatracot. Azzal le is csúsztak a piros jelzésű Diable pályán. Az öt fiatalból (három férfi és két nő) ketten már korábban leestek a matracról, amikor az irányíthatatlanná vált és nekiütköztek egy fának a rossz időben.

Egy 18 éves idénymunkás az életét vesztette, a 21 és 24 éves társaikat súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A két időközben leesett alkalmazott véreredménye nem mutatott ki alkoholt, a rendőrség szerint nincs arra mutató jel, hogy a többiek részegek lettek volna. Szemtanúk szerint csak 1-2 pohár bort ittak egész este - írja a Dauphiné Libéré.

Ahogy a lenti videó végén is látható, az alkalmazottak a lándzsás hóágyú köré telepített, ütközést felfogó matracot szedték le a hóágyúról. Ezt a védőfelszerelést a síterep azonnal pótolta. A videón a francia rendőrök helyszíni bejárásából is látható részlet, valamint az ominózus fa, amelynek ütköztek.

KOMMENTEK
HofEE | 2016.02.03. 11:58
Kiserteties modon majdnem napra pontosan 3 evvel ezelott, ugyanigy matracon lecsuszva kicsivel arebb a Val d Allos siterepen törtent ugyanilyen "baleset". A különbseg talan annyi, hogy ha jol emlekszem ott "megusztak" maradando serulesekkel..
vau | 2016.02.03. 13:24
Gondolom érzéketlennek fogok tűnni, de ahogy az ábra is mutatja, az emberi hülyeség határtalan...

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.